اخبار امور فرهنگی

اولین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اولین دوره مسابقات برنامه نویسیACM به همت انجمن علمی مهندسی كامپیوتر دانشگاه صنعتی قم روز دوشنبه 91/12/7 ، از ساعت 10 الی 12/30در سایت برگزار شد.

اولین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM به همت انجمن علمی مهندسی كامپیوتر دانشگاه صنعتی قم روز دوشنبه 91/12/7 ، از ساعت 10 الی 12/30در سایت برگزار شد.

این مسابقه درون دانشگاهی  با حضور 8 تیم 3 نفره، كمیته برگزاری 4 نفره و كمیته داوری 4 نفره  برگزار شد. در این مسابقه شركت كنندگان  پاسخگوی چهار سوال تخصصی بودند و برای هر پاسخ صحیح یك بادكنك  رنگی به گروه ها اهدا گردید.همچنین نحوه برگزاری این مسابقه با سیستم سرور و مطابق با استانداردهای مسابقات جهانی برنامه نویسی ای سی ام بوده است.

شایان ذكر است دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه، دكتر كریمی معاون آموزشی و پژوهشی از این مسابقه بازدید به عمل آوردند.

برگزیدگان این مسابقه، تیم اول( برنامه نویس):حسن دانش و یوسف شه نهاد.تیم دوم(powerplay): محمدرضا رفیعی،حسن مختارنیا و بهنام كاظمی. تیم سوم(ناژین):مهری حاجی عبدالغفار،طاهره مهدی پور و سمانه آذربایجانی بودند و جوایز نفیسی به ایشان اهدا خواهد شد.