اخبار امور فرهنگی

سومین دوره مسابقات قرآن كریم اساتید و اعضای هیات علمی

دوشنبه نهم بهمن 1391 ساعت 0:0 ق ظ
سومین دوره مسابقات سراسری قرآن كریم اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تابعه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری طی دو مرحله (دانشگاهی و کشوری) و در سه بخش شفاهی ، كتبی و پژوهشی برگزار خواهد شد.

مرحله اول این دوره از مسابقات نیمه اول اسفند ماه در دانشگاههای سراسر کشور برگزار خواهد شد

میزبان مرحله کشوری این دوره از مسابقات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می باشد.

این دوره از مسابقات در سه بخش شفاهی ( رشته های قرائت تحقیق و ترتیل ، حفظ 5 ، 10 و 20 جزء پیوسته و حفظ كل قرآن كریم ) ، بخش كتبی ( رشته های مفاهیم قرآنی و دیدگاه و سیره معصومین ) و بخش پژوهشی (نظریه پردازی و پاسخ پژوهی ، تحلیل و نقد کتب قرآن و عترت و تحقیقات قرآن و عترت) برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به دفتر امورفرهنگی و یا به پست الکترونیکی  farhangi@qut.ac.ir     مشخصات فردی خود  شامل :

1.  نام و نام خانوادگی
  2.  نوع استخدام