اخبار امور فرهنگی

جشن سالروز ازدواج حضرت زهرا(ع) و حضرت علی (ع)

یکشنبه هفتم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت زهرا(ع) و حضرت علی (ع) برگزار شد

(به مناسبت سالروز ازدواج حضرت زهرا(ع) و حضرت علی (ع) برگزار شد)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :همایش ازدواج آسان با حضور حجت السلام والمسلمین صادقی از كارشناسان امور خانواده و تعداد زیادی از دانشجویان به همت جامعه اسلامی دانشگاه در روزهای شنبه و یكشنبه 29 و 30 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

حجت السلام والمسلمین صادقی با اشاره به حدیثی از پیامبر اكرم كه می فرمایند: هیچ چیزی نزد خداوند محبوبتر از ازدواج نیست به مواردی چون فرهنگ ازدواج،نحوه انتخاب همسر،ازدواج آسان،آگاهانه و بهنگام پرداختند.

وی بزرگترین مشكل ازدواج های این دوره را عدم شناخت ویژگی های درونی و تفاوت دیدگاه زن و مرد دانست. وی بیان كرد: ازبزرگترین شگفتی های آفرینش همین تفاوت است.بیولوژیست ها و دانشمندان به این نتیجه رسیده اند كه حتی در پاره ای از صفات اصلی به صورت ذاتی زن و مرد با هم متفاوت اند.

این همایش دو روزه با پاسخگویی به پرسش های دانشجویان به پایان رسید.

.