اخبار امور فرهنگی

تهاجم فرهنگی یا توهم فرهنگی

یکشنبه سی ام مهر 1391 ساعت 0:0 ق ظ

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، كرسی آزاد اندیشی تهاجم فرهنگی یا توهم فرهنگی به همت جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی قم روز سه شنبه 91/7/25 با حضور حجت السلام والمسلمین لیالی و تعداد زیادی از دانشجویان از ساعت 15 الی 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

این كرسی با پخش مستند تهاجم فرهنگی آغاز شد.این مستند با بیان اینكه لباس ها،اسباب بازی های وارداتی،بازی های رایانه ای به نوعی مروج فرهنگ غرب هستند،بلوغ زود رس،مصرف گرایی،دین زدایی،سست شدن بنیان خانواده را به تصویر كشیده بود.

در ادامه با طرح موضوع و توضیحاتی از جانب حجت السلام و المسلمین لیالی،ده نفر از دانشجویان نیز مطالب مورد نظر خود را درباره تهاجم فرهنگی بیان کردند

در پایان حجت السلام والمسلمین لیالی با اشاره به نظریه های دادو ستد فرهنگی،تساوی فرهنگی و تقابل فرهنگ ها،فرهنگ غرب را در تقابل فرهنگ اسلامی ایرانی ما دانست.

وی بزرگ ترین مشكل جوانان ایران را عدم شناخت و آگاهی نسبت به فرهنگ كشورمان دانست.همچنین با اشاره به اینكه مكاتب غربی مروج نظریه اتمام جهان و پوچی دنیا هستند،دین اسلام را پیام آور پیشرفت،نشاط و سعادت دنیا و آخرت دانست.

نتیجه گیری این كرسی به عهده دانشجویان است.