اخبار امور فرهنگی

انجمن علمی نخبگان دانشگاه صنعتی قم به عنوان برترین انجمن علمی کشور معرفی شد

سه شنبه دوازدهم خرداد 1394 ساعت 6:46 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم: " انجمن علمی نخبگان دانشگاه صنعتی قم" ازجانب کنگره ملی پیشگامان پیشرفت کشور در قسمت فعالیت های مستمر علمی به عنوان برترین انجمن علمی کشور برگزیده شد.
این کنگره در 30 و 31 اردیبهشت ماه سال 94 همزمان با چهارمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی در کتاب خانه ملی در تهران برگزار گردید. 14 نفر از اعضای انجمن نخبگان به عنوان مهمان ویژه کنفرانس الگو اسلامی ایرانی کشور حضور داشتند که در قسمت مناظره با اساتید دانشگاه های سراسر کشور در زمینه مسایل پیشرفت های علمی ایران با توجه به موقعیت اجتماعی و اقتصادی استان ها پرداختند.
همچنین آقای باقریان دبیر انجمن نخبگان بیان داشت: کلیه فعالیت ها و موفقیت های انجمن مشاوره صحیح و دلسوزانه اساتید توانمند دانشگاه و همچنین تلاش و پشتکار قوی اعضای ویژه انجمن نخبگان از جمله آقایان مجید مددی، علیرضا حسنی، هادی عالمی ، سید محمد میرعبدالباقی، سجاد شومالی، محمد حسین بهمنی، حسن ریاضی و خانم ها بهاره نصراللهی نژاد، فهمیه درویش، شیرین محمدی، فاطمه باقری و سیده زهرا موسوی پور می باشد که تلاش های 3 ساله این مجموعه موجب موفقیت های پی در پی و بالا بردن رنکینگ دانشگاه در زمینه های علمی وپژوهشی شده است.
شایان ذکر است طبق تفاهم نامه با مرکز الگو اسلامی ایرانی انجمن علمی نخبگان دانشگاه صنعتی قم به عنوان پایگاه استانی و راهنمای کنفرانس الگو اسلامی در سال 1395 معرفی شد.