اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

چهارمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

سه شنبه بیست و ششم بهمن 1395 ساعت 10:46 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی قم با عنوان معرفت شناسی اسلامی..
چهارمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه صنعتی قم با عنوان معرفت شناسی اسلامی طی دو جلسه 16 ساعته  با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مزروعی از اساتید  برجسته حوزه و دانشگاه  و  کلیه اعضای هیات علمی در سالن همایش های شهید آخوندی این دانشگاه برگزار شد.
در این دوره از ضیافت اندیشه اساتید مباحثی از جمله هدف از آفرینش، علت شباهت ها و تفاوت های موجودات در آفرینش، برخورداری موجودات از نعمات الهی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مزروعی نیز با استناد به آیات قران کریم و روایات معصومین به بیان جایگاه انسان به عنوان اشرف مخلوقات پرداخت.
 این استاد برجسته حوزه و دانشگاه  با اشاره به کلام خداوند متعال، عبادت را به عنوان مقدمه ای برای رسیدن  انسان به کمال الهی قلمداد کرد و همچنین شیوه های تبلور معرفت الهی در صفات و افکار انسان را مورد بحث و گفتگو قرار داد.
شایان ذکر است نظر به استقبال گرم اساتید، مقرر گردید جلسات ضیافت اندیشه در طول نیم سال تحصیلی جاری به صورت هفتگی با حضورحجت الاسلام والمسلمین مزروعی برگزارگردد.