اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دیدار دانشجویان دانشگاه صنعتی قم با مقام معظم رهبری به مناسبت یوم الله 19 دی

سه شنبه بیست و دوم دی 1394 ساعت 2:6 ب ظ

دانشجویان ولایت مدار دانشگاه صنعتی قم همراه با کاروان یوم الله 19 دی به دیدار مقام معظم رهبری شتافتند و فریاد تجدید پیمان با ولایت را سردادند.مقام معظم رهبری در بیانات خود اشاره فرمودند که در پرتو حضور آگاهانه همگانی، ماندگاری انقلاب، آرامش و سکینه ملت و پیروزی بر توطئه های دشمنان امکان پذیر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال 1356 مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه و در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کردند و افزودند: سالها مبارزه و بیانات امام خمینی و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینه‌های مساعدی برای مبارزه با رژیم ستمشاهی فراهم کرده بود که قیام 19 دی، این مبارزه حیاتی را کلید زد.
ایشان «شجاعت و بصیرت مردم و احساس تکلیفِ به هنگام برای ورود به میدان»، را عناصر اصلی قیام 19 دی خواندند و افزودند: آن قیام تاریخی در دفاع از امام (ره) شکل گرفت و حوادث بعد از آن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.حضور درحرم مطهر رهبر کبیر انقلاب حضرت ایت الله خمینی(ره)  و لبیک با آرمان های انقلاب و زیارت حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) از دیگر برنامه های این روز بزرگ بوده است.