اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه صنعتی قم میزبان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان

چهارشنبه یکم مهر 1394 ساعت 12:8 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم با دکتر خوشنویسان رئیس و مدیران دانشگاه صنعتی قم روز سه شنبه 94/6/31 دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمی تعامل واحد فرهنگی و نهاد مقام معظم رهبری را باعث وحدت هر چه بیشتر حوزه و دانشگاه دانست. وی افزود: با توجه به فضای معنوی استان قم ، دانشگاه های این استان باید سرامد باشند و همچنین نگاه ویژه تری به آنها می شود و مسئولیت سنگین تری راعهده دار هستند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) خاطر نشان ساخت: دانشگاه ها با حمایت نهاد مقام معظم رهبری باید چتری حمایتی برای اقشار مختلف جامعه باشند که نتیجه آن ارتقای بینش سیاسی و دینی جامعه خواهد بود.
دکتر کرمی با توجه به گسترش دانشگاه صنعتی قم ،افزایش تعداد دانشجویان این دانشگاه و لزوم حضور تمام وقت نماینده دفتر مقام معظم رهبری از پیگیری در خصوص ارتقای سطح دفتر این نهاد محترم در دانشگاه خبر داد.