اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

یوم‌الله بیست‌و‌دوم بهمن

شنبه هجدهم بهمن 1393 ساعت 1:19 ب ظ
بار دیگر یوم‌الله بیست‌و‌دوم بهمن، روز سرنگونی طاغوت و پیروزی خون بر شمشیر، فرا رسیدو سرور و شكوه را در دل‌ها و جان‌های خداجوی مردم و ولایتمدار ایران اسلامی و بلكه همه مظلومان و آزادگان جهان، ایجاد كرد. انقلاب اسلامی صدای ملتی بود که پیشینه‌ای بلند در مبارزه با استعمار و سلطه‌ اجانب داشت و در این راه هزینه‌های فراوانی را پرداخته بود. انقلاب اسلامی، صدای بلند مردان و زنان آزاده‌ای بود كه با دست‌های تهی و دل‌های پر از ایمان با تكیه بر كلام حق به جای سلاح، و گل به جای گلوله توانستند شكوهمندترین حضور و بزرگترین انقلاب قرن را رقم بزنند و نظام جمهوری اسلامی را به رهبری بی‌نظیر امام خمینی (ره) مستقر نمایند. امروز شجره طیبه انقلاب اسلامی در پرتو نفس قدسی باغبان انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، ریشه در سرتاسر جهان هستی دوانیده و به همت وارث معنوی اش حضرت آیت ا... خامنه ای (مدظله العالی) به ثمر نشسته است. نسیم روح نواز بیداری، آگاهی و بصیرت این شجره طیبه الهی در سرتاسر جهان مشام آزادگان و ستمدیدگان جهان را نوازش می کند و در مقابل، ستمگران سلطه طلب استکبار جهانی و همچنین صهیونیسم، همچون انسانهای وحشت زده و حزان زده تلاش می کند تا نگذارد بهار انقلاب اسلامی تکثیر شود. امروز آرزوی دیرینه امام که صدور معنوی انقلاب اسلامی بود به تحقق نشسته است و آزادگان جهان با الهام از انقلاب اسلامی، استکبار جهانی، صهیونیسم و ایادی مزدورشان را در سراسر جهان به چالش کشانده اند و تناقض رفتارهای مدعیان دموکراسی و حقوق بشر را آشکار ساخته اند.نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه صنعتی قم در تبعیت از فرمایشات ولی امر مسلمین جهان، عصر حاضر را عصر معنویت و عصر بیداری اسلامی و عصر ذلت و خواری همه سردمداران كفر و نفاق و الحاد می‌داند و عموم مسوولان متفكران اندیشمندان و دلسوزان و خصوصا آحاد ملت قدرشناس ایران اسلامی را به استمرار این صراط مستقیم عزت‌بخش كه همان صراط مستقیم ولایت است فرا می‌خواند.
22بهمن امسال نیز اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با درك حساسیت و اهمیت شرایط جهانی و شرایط داخلی ، در صف هایی فشرده و با مشت هایی گره کرده دوشادوش مردم غیور ایران اسلامی و با اتکاء به فرامین الهی و رهایی بخش فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت ا... خامنه ای (حفظه ا...) حمایت بی دریغ خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمامی مظلومان جهان با خلق حماسه حضور اعلام خواهند کرد و با این حضور خواب را بر فتنه گران تاریخ حرام خواهند ساخت.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم