اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

عهد جانان در مسجد مقدس جمکران

سه شنبه بیست و سوم دی 1393 ساعت 8:22 ق ظ
به همت نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد:
عهد جانان در مسجد مقدس جمکران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفدا مراسم باشکوه عهد جانان در مسجد مقدس جمکران به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، برگزار شد.
از جمله برنامه های این مراسم سخنرانی حجت السلام والمسلمین رحیمیان، حجت السلام والمسلمین پناهیان، استاد رحیم‌پور ازغدی با محوریت دیدگاه‌‌هایی پیرامون مهدویت بوده است.
اجرای تواشیح توسط گروه قمر بنی‌هاشم شعرخوانی و مداحی از سایر برنامه‌های اجرا شده در این مراسم می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آخوندزاده در ادامه این گزارش اظهار داشت:در این نشست که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و با مشارکت مسجد مقدس جمكران و حوزه علمیه قم برنامه ریزی واجرا شد بیش از 6000نفر طلبه و دانشجو حضور داشتند.