اخبار امور آموزشی

اولین جلسه هماهنگی ارتباط با صنعت دانشگاه با مدیران شهرك های صنعتی استان

جمعه هشتم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اولین هم اندیشی ارتباط با صنعت استان با حضور دكتر مشكوهالسادات،اساتیدهیئت علمی و مدیران شهرك های صنعتی استان قم روز دوشنبه 91/10/4 در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

هدف از برگزاری این هم اندیشی بررسی راهكارهای ارتباط بیشتر صنایع با  دانشگاه به منظور شناخت مشكلات   وایجاد همكاری در صنعت استان بوده است.  در این هم اندیشی سی و سه نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به مواردی چون ایجاد خوشه های صنعتی جدید ،استفاده از تمامی پتانسیل های اساتید و دانشجویان در صنعت استان،ایجاد تورهای صنعتی اشاره كردند كه بسیار مورد  استقبال مدیران حاضر در جلسه قرار گرفت.

در انتهای این مراسم  به منظور همكاری و ارتباط مداوم بین دانشگاه صنعتی قم و شهرك های صنعتی استان تفاهم نامه ای تنظیم شد كه به زودی  با امضای ترفین منعقد می گردد.

شایان ذكر است طبق  توافقات انجام شده این جلسات به صورت ماهیانه خواهد بود و دومین هم اندیشی با حضور مسئولین صنایع استان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می شود.