اخبار امور آموزشی

چهارشنبه دوازدهم بهمن 1401 ساعت 10:18 ق ظ - توسط : معاونت آموزشی

برنامه زمان بندی انتخاب واحد دانشگاه صنعتی قم
تقویم سال 1402 و 1403

شروع ترم 14021 (شروع کلاس ها) : 1402/07/1 پایان ترم 14021 (پایان کلاس ها) : 1402/10/21

زمان انتخاب واحد ترم 14021 : از 1402/06/18 تا 1402/06/21

زمان حذف و اضافه ترم 14021 : از 1402/07/16 تا 1402/07/18

حذف اضطراری ترم 14021: از 1402/09/18 تا 1402/09/23

برگزاری امتحانات پایان ترم 14021 : از 1402/10/25 تا 1402/11/9

انتخاب واحد نیمسال 14021
ورودی 99 به قبل روز شنبه  مورخ 1402/6/18 از ساعت 8 الی 23 کلیه مقاطع
ورودی 1400  روز یکشنبه مورخ 1402/6/19 از ساعت 8 الی 23
ورودی 1401 روز دوشنبه مورخ 1402/6/20 از ساعت 8 الی 23
کلیه ورودی ها روز سه شنبه مورخ 1402/6/21 از ساعت 8 الی 23
حذف و اضافه نیمسال 14021
ورودی 99 به قبل روز یکشنبه مورخ 1402/7/16 از ساعت 8 الی 23 کلیه مقاطع
ورودی 1400  روز دوشنبه مورخ 1402/7/17 از ساعت 8 الی 23
ورودی 1401 روز سه شنبه مورخ 1402/7/18 از ساعت 8 الی 23
از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قم تقدیر و تشکر به عمل آمد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم : مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قم همزمان با هفته پژوهش روز دوشنبه 93/9/24 با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه، اساتید، کارمندان و دانشجویان در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار شد.
در این مراسم دکتر آخوندی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های دانشجویان و اساتید از ساخت دانشکده فنی و مهندسی و سایت اداری دانشگاه تا سال 95 در زمین اصلی دانشگاه خبر داد.
وی افزود:از جمله برنامه های آتی دانشگاه پذیرش بیشتر دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی ،توسعه کیفی آموزش و پژوهش ،تبدیل وضعیت قراردادهای کاری اساتید هیئت علمی و کارمندان می باشد. وی بیان داشت : بنده کاملا به این امر واقف هستم که با ارائه تسهیلات رفاهی به اساتید و کارمندان بهره وری و کارایی بالاتر خواهد رفت ، همچنین با برنامه ریزی های صورت گرفته امور رفاهی، فرصت مطالعاتی، تالیف و ترجمه کتاب برای اساتید را فراهم خواهیم کرد.
دکتر خوش نویسان معاون آموزش و پژوهش دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت پژوهش در دانشگاه صنعتی قم افزود: درصدد این هستیم تا حد امکان با همکاری معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهوری آزمایشگاه ها را هر چه بیشتر تجهیز کنیم تا بستر مناسبی جهت انجام طرح های پژوهشی اساتید فراهم شود.
در ادامه دکتر قنبری سرپرست دانشکده فنی و مهندسی، دکتر دهقان سرپرست دانشکده برق و کامپیوتر و دکتر ملاتقی سرپرست دانشکده علوم پایه مباحثی را در مورد پژوهش ، فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی در هر یک از دانشکده ها مطرح کردند.
در انتها از اساتید و دانشجویان فعال در عرصه پژوهش تقدیر و تشکر به عمل آمد.

رساله دکتری  استاد دانشگاه صنعتی قم ، عنوان رساله برتر سال 1393 کشور  را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی داتشگاه صنعتی قم : در پی بررسی و اعلام نظر هیأت داوران انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران، رساله دکتری جناب آقای دکتر محمد فدایی عضو محترم هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی قم با عنوان " ارائه یک روند تحلیلی برای ارتعاشات آزاد پوسته های دو انحنائی ضخیم با خواص متغییر در راستای ضخامت" به عنوان رساله برتر سال 93 در کشور برگزیده شد.
شایان ذکر است که از این رساله 20 مقاله ISI و 6 مقاله علمی پژوهشی و 10 مقاله کنفرانس و 2 طرح پژوهشی استخراج گردیده است.
دانشگاه صنعتی قم رتبه دوم استان در هفته پژوهش را کسب کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین نمایشگاه پژوهش ، فناوری و فن بازار به مناسبت هفته پژوهش با حضور کلیه دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و پژوهشی از 16 لغایت 18 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی استان قم برگزار شد.
دانشگاه صنعتی قم با ارائه مقالات علمی و پژوهشی درج شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی توسط اساتید ، گواهی ثبت اختراعات اساتید و دانشجویان ، لوح تقدیر و تندیس کنگره ملی پیشگامان پیشرفت ،هواپیمای بدون سرنشین،کوادروتور، دستگاه CNC دو محوره، سلول خورشیدی،ربات مسیریاب ،اینورتر،آزمایشگاه نقش برجسته روی فلزات،دستگاه تست خستگی فلزات به همت مدیریت پژوهش دانشگاه و انجمن علمی نخبگان موفق به کسب مقام دوم در این نمایشگاه شد.
پژوهش در دانشگاه صنعتی قم ارتقا خواهد یافت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :هم اندیشی صمیمانه معاونت آموزشی و پژوهشی با اعضای هیئت علمی روز دوشنبه 93/9/11 در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار شد.
در این هم اندیشی دکتر خوش نویسان معاون آموزشی و پژوهشی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید، اهمیت به پژوهش را در دانشگاه بسیار مهم دانست. وی افزود: اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها نقش بسزایی دارند چرا که با وجود تحریم ها خودکفایی و رونق اقتصاد را به ارمغان خواهند آورد و همچنین با تربیت دانشجویان پژوهشگر زمینه ورود آنها به بازارکار را رقم خواهند زد و می توانند بازوی محکمی برای درآمدزایی دانشگاه باشند.
دکتر خوشنویسان اذعان داشت: با توجه به جوان بودن دانشگاه صنعتی قم ،طبق برنامه ریزی های انجام شده ازهم اکنون زیر ساخت های پژوهشی مستحکمی را خواهیم داشت .چرا که با توجه به مجاورت شهر قم به تهران رقبای اصلی دانشگاه صنعتی قم دانشگاه هایی چون صنعتی شریف و امیر کبیر می باشد ، پس باید تمام پتانسیل های خود را در همه زمینه ها به ویژه پژوهش به کار گیریم.
وی با توجه به کمبود امکانات و تجهیزات در دانشگاه ها افزود: اعضای هیئت علمی باید آن قدر توانمند باشند که در هر شرایطی طرح ها و ایده های پژوهشیشان را ارائه دهند. اگر تجهیرات لازم را نداریم روبه فعالیت های نرم افزاری خواهیم آورد و در هر شرایطی پژوهش را در دانشگاه صنعتی قم ارتقا خواهیم داد.
دکتر خوشنویسان در این هم اندیشی از ارائه امتیازات ویژه به اساتیدی که طرح ها ی پژوهشی تصویب شده دارند،خبر داد.
این هم اندیشی با پرسش و پاسخ و ایراد نقطه نظرات پایان یافت.

پژوهش در دانشگاه صنعتی قم ارتقا خواهد یافت

سه شنبه یازدهم آذر 1393 ساعت 3:51 ب ظ
برگزاری دوازدهمین سمینار علمی دانشکده علوم پایه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دوازدهمین سمینار علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم با موضوع مطالعه نظری خواص اپتیکی تعدادی از نانو ساختارهای نیم رسانا با سخنرانی دکتر سلیمانی در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار شد.
در این سمینار دکتر سلیمانی ضمن ارائه مقدمه ای در مورد علم نانو ، به بررسی جامع بر روی اثر تعداد چاه ها ، تبهنگنی های موجود ، میدان مغناطیسی اعمالی و ... بر ویژگی های نوری پرداخت.