اخبار امور آموزشی

سومین نمایشگاه بزرگ راه و شهرسازی و صنایع وابسته

چهارشنبه هفدهم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
برگزاری مسابقاتی نظیر پل ماکارونی، طراحی و ساخت ماکت و اختراع و یا طرح های ابداعی در زمینه های مرتبط با نمایشگاه از تاریخ 26 الی 29 آذرماه 1391 در محل مصلاحی بزرگ امام خمینی (ره)

سومین نمایشگاه بزرگ راه و شهرسازی و صنایع وابسته

برگزاری مسابقاتی نظیر پل ماکارونی، طراحی و ساخت ماکت و اختراع و یا طرح های ابداعی در زمینه های مرتبط با نمایشگاه از تاریخ 26 الی 29 آذرماه 1391 در محل مصلاحی بزرگ امام خمینی (ره(

به نقل از دفتر روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی؛ با عنایت به اهمیت ویژه و زیرساختی حمل و نقل و مسکن و شهرسازی در چارچوب تحقق سند چشم انداز برنامه توسعه ایران اسلامی در سال 1404 و پیشرفت های روزافزون کشور در حوزه صنایع وابسته به این بخش و همچنین با هدف فراهم آوردن فضایی مناسب برای نمایش دستاوردها، عملکردها و ظرفیت های موجود کشور "سومین نمایشگاه بزرگ راه و شهرسازی و صنایع وابسته " از تاریخ 26 الی 29 آذرماه 1391 در محل مصلاحی بزرگ امام خمینی (ره( برگزار میگردد.

در راستای حمایت از دانشجویان خلاق و مبتکر و با هدف ایجاد انگیزه، شورای سیاست گذاری نمایشگاه در نظر دارد با برگزاری مسابقاتی نظیر پل ماکارونی، طراحی و ساخت ماکت به برترین آثار جوایز ارزنده ای تقدیم نماید.همچنین شورای سیاست گذاری نمایشگاه در نظر دارداز کلیه دانشجویانی که اختراع و یا طرح های ابداعی در زمینه های مرتبط با نمایشگاه( حمل و نقل هوایی، دریایی، جاده ای، ریلی، مصالح، مسکن و معماری، شهرسازی و...)دارند، دعوت به عمل آورد با ارائه آثار خود در بخش سمینارهای علمی و همچنین شرکت در نمایشگاه زمینه ارتباط بین نخبگان دانشگاه و صنعت را فراهم آورد.

http://www.mruexpo.ir جهت کسب اطلاعات بیشتر