اخبار امور آموزشی

اولین طرح پژوهشی صنعت دارویی دانشگاه صنعتی قم در مرحله عملیاتی قرار دارد.

چهارشنبه بیست و هشتم آبان 1393 ساعت 7:53 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : همزمان با راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی بین رشته ای دانشگاه صنعتی قم اولین طرح پژوهشی صنعت دارویی نیز در این آزمایشگاه در حال عملیاتی شدن است.
دکتر عباس ملاتقی با توجه به تحقیقات خود در زمینه صنعت دارو های ضد سرطان، ضد آلزایمر و ضد اکسیدان و ارائه مقالات در مجامع علمی به عنوان مجری این طرح تحقیقاتی بیان داشت : درحال حاضر کشور به تامین داروهای بیماری های خاص نیازی مبرمی دارد و با توجه به وارداتی بودن این داروها و خارج شدن ارز از کشور باید به طراحی پروژه های تحقیقاتی دارویی نگاه ویژه ای داشت .چرا که علاوه بر افزایش تولیدات دارویی، هزینه بالای خرید این داروها برای بیماران کاهش می یابد.
دکتر ملاتقی سرپرست دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم افزود : تاکنون مرحله عملیاتی این طرح پژوهشی به منظور دستیابی به معماری مولکولی چند داروی خاص موفقیت آمیز بوده است. همچنین امید است که با شناسایی،تایید و آزمایش های بالینی ،نتایج این تحقیقات در کمک به بیماران سرطانی مفید واقع شود.