اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه وام دانشجویی روزانه و نوبت دوم نیمسال اول 93-92

یکشنبه هفدهم شهریور 1392 ساعت 8:8 ق ظ

وامهای ویژه دانشجویان روزانه: تحصیلی- مسکن- تغذیه- ضروری- ودیعه مسکن متأهلی- زیارت- استعدادهای درخشان- مواردخاص- تغذیه- بیمه (خدمات درمانی و تکمیلی)

وامهای ویژه دانشجویان نوبت دوم: شهریه – زیارت -  بیمه

مهلت اعلام درخواست انواع وام  از 92/06/­­23 الی 92/07/10 بوده و قابل تمدید نمی­باشد.

مدارک مربوط به تشکیل پرونده وام دانشجویان روزانه و نوبت دوم:

ارائه مدارک بند 1 الی 8 برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام دارند ضروریست.

1. تکمیل فرم مشخصات متقاضیان وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
  2. تکمیل فرم درخواست وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
  3. افتتاح و اعلام شماره حساب جوان در بانک تجارت به نام شخص دانشجو (ویژه دانشجویان روزانه)
  4. ارائه سند تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمند رسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان)
  5.  ارائه کپی آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن
  6.  کپی شناسنامه دانشجو
  7. کپی کارت ملی دانشجو
  8. کپی کارت دانشجویی

دانشجویان محترم متوانند جهت دریافت فرمهای مذکور به قسمت رفاه دانشجویی در وب سایت دانشگاه و یا واحد انتشارات دانشگاه مراجعه نمایند.

نکته اول : سندهای ضمانت(در برگهA4)، و در صورت معرفی ضامن واجد شرایط ضمانت و به شرط ارائه مدارک کامل، پذیرفته خواهد شد.

نکته دوم : اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند و درصورت محدودیت اعتبار ثبت درخواستها اولویت­بندی خواهد شد.

نکته سوم :  درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.

نکته چهارم: (­مدارک ویژه دانشجویان متأهل) ارائه کپی سند ازدواج - کپی شناسنامه همسر – تعیین وضعیت همسر(تحت تکفل - مشغول بکار – زندگی در شهر دیگر) الزامی است.

نکته پنجم : (مدارک ویژه وام ودیعه مسکن متأهلی) سند تأهل و اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو (منزل اجاره­ای در قم)

نکته ششم: (مدارک ویژه وام مسکن دانشجویان مجردی که در محل سکونت خانواده نبوده و در خوابگاه نیز سکونت ندارند) : اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو (منزل اجاره­ای در قم)

نکته هفتم: با توجه به افزایش سقف وام تحصیلی ویژه دانشجویان متأهل مرد و دارای فرزند ارائه مدارک مربوط به تأهل و شناسنامه فرزندان الزامیست.

با تشکر- اموردانشجویی