اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه امور تغذیه برای شروع سال تحصیلی 1397

جمعه سی ام شهریور 1397 ساعت 12:55 ق ظ
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی 1397 به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی می رساند:
1- تا ساعت 14:00 روز چهارشنبه هر هفته می توان غذای هفته بعد را رزرو کرد.
2- در ایامی که روز چهارشنبه تعطیل می باشد روز ماقبل از تاریخ تعطیلی به عنوان روز پایان مهلت رزرو غذا می باشد.
3- ساعت صرف غذا تا اطلاع ثانوی  از تاریخ 97/07/01 ساعت 11:45 لغایت 14:00 می باشد.
4- زمان روز فروش غذا در صورت وجود، نیم ساعت پایانی زمان توزیع غذا می باشد.
5- افزایش قیمت ژتون دانشجویی مطابق با قیمت اعلام شده از طرف بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان میباشد.
6- سالن غذاخوری خواهران از ساعت 14:30 لغایت 15:00جهت نظافت تعطیل می باشد و دانشجویان جهت استفاده از بوفه خواهران باید بعد از ساعت مقرر مراجعه نمایند.
7- با توجه به اینکه محیط سلف غذاخوری محیطی عمومی می باشد و همچنین دوربین های مداربسته سلف راه اندازی شده است، تمامی دانشجویان خواهر موظف به رعایت حجاب و شئونات اسلامی می باشد.
8- دانشجویان خوابگاهی جهت فعالسازی سلف خوابگاه کارت خوابگاه خود را به مسئول تغذیه خوابگاه ارائه دهند.
9- در سال جدید غذای خوابگاه به صورت بسته بندی ارائه نمی گردد و دانشجویان محترم ظرف غذا جهت دریافت به همراه داشته باشند. ضمنا ساعت توزیع متعاقبا اعلام خواهدشد .
                                                                                  با تشکر
                                                                      امور تغذیه دانشگاه صنعتی قم"