اخبار امور دانشجویی

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

سه شنبه ششم بهمن 1394 ساعت 3:43 ب ظ

زمان ثبت نام ازتاریخ 94/11/07 تا تاریخ 94/11/15 می باشد.

مراحل ثبت نام

1-   مراجعه به سامانه erp دانشگاه و ارسال درخواست عضویت از طریق پرتال شخصی دانشجو (قسمت امور خوابگاهها )

2-   تائید درخواست عضویت توسط اداره امور خوابگاهها،وثبت بدهی خوابگاه در پرتال دانشجو. (درصورت عدم تائید درخواست ، نام دانشجو در لیست رزرو قرار گرفته ودر صورت وجود ظرفیت ثبت نام بعمل خواهد آمد.)

3-   اقدام به واریز بدهی درج شده در پرتال (قبل از تائید اداره امورخوابگاهها به هیچ عنوان هزینه واریز نگردد.حتما بدهی خوابگاه در پرتال مشاهده شود)

4-   مراجعه به اداره امور خوابگاهها جهت دریافت کارت ورود به خوابگاه

عضویت در خوابگاه منوط به واریز هزینه می با شد. ارسال در خواست عضویت ملاک نیست

توجه به نکات ذیل ضروری است:

1-    دانشجویان برادر متقاضی خوابگاه، فقط می توانند به صورت اسکان دائم عضو خوابگاه شوند.

2-   به دلیل وجود محدودیت، از پذیرش دانشجویان بعد از اتمام فرصت ثبت نام معذوریم.

3-  زمان ورود به خوابگاه یک روز قبل از شروع کلاسها و با کارت جدید خوابگاه امکانپذیر می باشد.

4-   از تاریخ 94/12/27 تا تاریخ 95/01/13خوابگاه تعطیل است.