اخبار امور دانشجویی

مراسم اختتامیه هفته خوابگاه ها

چهارشنبه هشتم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ
مراسم اختتامیه هفته خوابگاه ها با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و هیأت رئیسه دانشگاه به همت معاونت محترم دانشجویی در تاریخ 92/2/20 برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که جشن اردی بهشت نامگذاری شد پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر مشکوه السادات ریاست محترم دانشگاه با تبریک هفته خوابگاه ها و اعیاد رجبیه و همچنین تقدیر و تشکر از همه زحمتکشان امور خوابگاه ها در مورد شرایط کنونی خوابگاه های دانشگاه و چگونگی ایجاد شرایطی مطلوب و نقش دانشجویان در ایجاد فضای خوابگاهی پویا، فعال و بانشاط به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس جناب آقای ضیاء بروجری مجری توانمند استانی با اجرای برنامه هایی متنوع و شاد،نشاط حاکم بر فضای جشن را د,چندان نمودند .در ادامه نفرات برتر مسابقات عکس، شعر و خاطره خوانی معرفی و به اجرای اثر خود پرداختند.

در این مراسم از کارکنان و خدمتگزاران حوزه ی خوابگاه ها ، دانشجویان خوابگاهی نمونه اخلاق و اتاق های نمونه و همچنین از نفرات برتر مسابقات ورزشی با اهداء جوائزی به رسم یادبود تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

درپایان مراسم گروه موسیقی دانشجویان دانشگاه به اجرای دو قطعه تصنیف زیبا و بیاد ماندنی مرغ سحر و شمع و پروانه پرداختند که بسیار مورد توجه دانشجویان حاضر در مراسم قرار گرفت.