اخبار امور دانشجویی

چهارشنبه یکم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ

بازدید هیات رئیسه محترم دانشگاه صنعتی قم

از خوابگاههای امام رضا(ع) و هلال احمر به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی

در ادامه بازدیدهای اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم از خوابگاههای دانشجویی روز سه شنبه مورخ 92/2/24 ساعت 17 آقایان: دکتر قنبری معاونت دانشجویی، دکتر مرجانی معاونت اداری مالی، دکتر کریمی معاونت آموزشی و پژوهشی، دکتر راستی مدیرکل دانشجویی، آقای اصغری مسئول اداره خوابگاهها و آقای فرهادی کارشناس اداره خوابگاههای برادران و آقای موسوی سرپرست خوابگاه امام عصر(عج) با حضور در سوئیت های دانشجویی خوابگاه امام رضا(ع) و هلال احمر از نزدیک به بررسی مشکلات دانشجویان خوابگاهی پرداختند. در ادامه، جلسه پرسش و پاسخ در نمازخانه دانشگاه با حضور تمامی دانشجویان و اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد و در این جلسه که در فضای دوستانه و صمیمی برگزار شد، دانشجویان در مورد مسائل صنفی، رفاهی، آموزشی و سایر مشکلات با مسئولین به گفتگو پرداختند. در آخر ضمن پذیرایی از کلیه ی دانشجویان ساکن خوابگاه، کتاب ادعیه ماه های مبارک رجب، شعبان و رمضان به مناسبت حلول ماه مبارک رجب از طرف معاونت دانشجویی به ساکنین خوابگاه اهدا گردید.