اخبار امور دانشجویی

بازدید هیات رئیسه دانشگاه از خوابگاه خواهران

سه شنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1392 ساعت 0:0 ق ظ

هفته خوابگاههای دانشجویی در سال حماسه سیاسی- حماسه اقتصادی ار تاریخ 92/2/21 آغاز و در روز ابتدایی این هفته که مصادف شد با حلول ماه رجب المرجب و میلاد پر برکت امام محمد باقر علیه السلام، هیأت رئیسه محترم دانشگاه صنعتی قم( جناب آقای دکتر قنبری: معاونت محترم دانشجویی، جناب آقای دکتر راستی: مدیر محترم دانشجویی،دکتر مرجانی: معاونت محترم اداری ومالی) و  با همراهی جناب آقای نصیری: مشاور محترم دانشگاه و خانم رضایی: مسؤل خوابگاه خواهران،بازدیدی از خوابگاه خواهران به عمل آوردند.

در ساعات ابتدایی حضوردرخوابگاه پس از بازدید از تعدادی اتاقهای دانشجویان

در  سالن مطالعه به استماع صحبتهای دانشجویان پرداختند و سؤالات دانشجویان را پاسخ دادند.

در این بازدید، معاونت محترم دانشجویی، جناب آقای دکتر قنبری تعدادی گلدان، تعدادی وسیله ورزشی و کتاب ادعیه ماههای رجب، شعبان و ماه مبارک رمضان را به دانشجویان اهدا نمودند.

در پایان این جلسه صمیمانه از دانشجویان پذیرایی شدو معاونین محترم دانشگاه  به ملاقات یکی از دانشجویان عزیز که کسالتی داشتند رفته واز نزدیک حال ایشان را جویا شدند.