اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه مهم انواع وامهای دانشجویان

دوشنبه شانزدهم بهمن 1391 ساعت 0:0 ق ظ
وامهای ویژه دانشجویان روزانه: تحصیلی- مسکن- تغذیه- ضروری- ودیعه مسکن متأهلی- زیارت- استعدادهای درخشان- مواردخاص- بیمه (خدمات درمانی و تکمیلی)
  • اطلاعیه مهم انواع وامهای دانشجویان                                (روزانه و نوبت دوم)

وامهای ویژه دانشجویان نوبت دوم: شهریه – زیارت- بیمه

مهلت اعلام درخواست وام  از 91/11/17 الی 91/12/9 می­باشد، ثبت درخواستها درصورت ابلاغ اعتبار از سوی صندوق­رفاه دانشجویان خواهد بود.

نکته اول: سندهای ضمانت(در برگهA4)، در صورت معرفی ضامن واجد شرایط ضمانت مطابق بخشنامه جدید و به شرط ارائه سایر مدارک بصورت کامل، پذیرفته خواهد شد.

نکته دوم: اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند و درصورت محدودیت اعتبار ثبت درخواستها اولویت­بندی خواهد شد.

نکته سوم:  درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.

نکته چهارم ویژه دانشجویان متأهل: ارائه کپی سند ازدواج - کپی شناسنامه همسر – تعیین وضعیت همسر(تحت تکفل - مشغول بکار – زندگی در شهر دیگر) الزامی است.

مدارک مربوط به تشکیل پرونده وام دانشجویان روزانه و نوبت دوم:

ارائه مدارک بند 1 الی 10 برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام دارند ضروریست.

1. تکمیل فرم مشخصات متقاضیان وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
  2. تکمیل فرم درخواست وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
  3. اعلام شماره حساب جوان در بانک تجارت به نام شخص دانشجو (فقط دانشجویان روزانه)
  4. داشتن ضامن واجد شرایط ضمانت طبق بخشنامه جدید­  (درج شده در سایت دانشگاه و تابلو اعلانات)
  5. ارائه سند تعهد­نامه محضری تنظیم شده توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور طبق فرم تعهدنامه (ویژه دانشجویان روزانه و شبانه)
  6.  ارائه کپی آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی کارکنان رسمی و پیمانی دولت جهت تنظیم سند ضمانت به دفتر اسناد رسمی و اموردانشجویی
  7.  ضمانت سایر موارد اشاره شده در بخشنامه 24871/1/130 مورخ 90/12/23 صندوق­ رفاه با ارائه تصویر آخرین حکم استخدامی و گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان، مورد تأیید می­باشد.
  8. کپی شناسنامه دانشجو
  9. کپی کارت ملی
  10. کپی کارت دانشجویی

دانشجویان محترم متوانند جهت دریافت فرمهای مذکور به قسمت رفاه دانشجویی در وب سایت دانشگاه و یا واحد انتشارات دانشگاه مراجعه نمایند.

با تشکر –  حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه