اخبار امور دانشجویی

طرح بیمه خدمات درمانی سلامت ویژه دانشجویان

دوشنبه شانزدهم بهمن 1391 ساعت 0:0 ق ظ
طرح بیمه خدمات درمانی سلامت ویژه دانشجویان روزانه و نوبت­ دوم و همسر و فرزندان آنها، که تحت پوشش سایر بیمه­ های درمانی نمی­باشند حق بیمه یکساله به ازای هر نفر 1،353،600 ریال (ماهانه112،800 ریال)

حق بیمه یکساله به ازای هر نفر 1،353،600 ریال (ماهانه112،800  ریال)

مدارک لازم و تذکرات:

1- کپی صفحه اول شناسنامه

1. کپی کارت ملی
  2. یک قطعه عکس پشت نویسی شده
  3. دانشجویان متقاضی می توانند 50% مبلغ فوق را به حساب دانشگاه واریز و جهت پرداخت مابقی حق بیمه از وام بیمه دانشجویی (صندوق­ رفاه) استفاده نمایند.
  4. دانشجویان متقاضی می­توانند جهت ثبت­نام با ارائه مدارک فوق از تاریخ 91/11/16 الی91/11/20 به اموردانشجویی دانشگاه مراجعه نمایند.
  5. تاریخ اعتبار دفاتر درمانی جهت دانشجویان متقاضی بیمه درمانی نیمسال دوم از ابتدای بهمن ماه لغایت یکسال آتی خواهد بود.

تذکر: لازم به ذکر است هنگام تحویل دفترچه بیمه هزینه صدور دفترچه از دانشجو دریافت خواهد شد.                                     اموردانشجویی