اخبار امور دانشجویی

قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه در نیمسال دوم 92-91

مهلت تمدید مجوز سکونت در خوابگاه،  از تاریخ 16 لغایت 27 دی ماه می باشد.

مراحــل تمــدید کارت سکونت:

1- واریز هزینه اسکان در خوابگاه به شماره حساب 2178983501000  بانک ملی، دانشگاه صنعتی قم

2- دانلود و پرینت فرم معرفی به خوابگاه از سایت دانشگاه صنعتی قم، قسمت اداره امور خوابگاهها، بخش فرم های خوابگاه و تکمیل و تحویل آن به اداره آموزش

3- مراجعه به ا

مهلت تمدید مجوز سکونت در خوابگاه،  از تاریخ 16 لغایت 27 دی ماه می باشد.

مراحل تمدید کارت سکونت:
1 -دانلود و پرینت فرم معرفی به خوابگاه از سایت دانشگاه صنعتی قم، قسمت اداره امورخوابگاهها، بخش فرم های خوابگاه و تکمیل و تحویل آن به اداره و تکمیل و تحویل آن به اداره آموزش

2 -مراجعه به اداره امور خوابگاه ها
3 - در صورت موافقت اداره امور خوابگاه ها، واریز هزینه اسکان در خوابگاه به شماره حساب2178983501000 بانک ملی، دانشگاه صنعتی قم
4- تحویل رسید مبلغ واریزی به همراه فرم معرفی به امور مالی جهت تأیید نهایی
5- تحویل فرم تکمیل شده به امور خوابگاه مربوطه و تمدید کارت خوابگاه

*** لازم به ذکر است در صورت عدم مراجعه در مهلت مذکور، تمدید کارت خوابگاه امکانپذیر نبوده و در نتیجه اسکان دانشجو ملغی خواهد بود.

اداره امور خوابگاه ها

داره امور خوابگاه ها

4- تحویل رسید مبلغ واریزی به همراه فرم معرفی به امور مالی جهت تأیید نهایی

5-  تحویل فرم تکمیل شده به امور خوابگاه مربوطه و تمدید کارت خوابگاه

اداره امور خوابگاه ها

امكان ثبت الكترونیكی تردد دانشَجویان خوابگاهی فراهم شد

با هدف سهولت تردد دانشجویان ساكن در خوابگاه، سامانه ثبت ورود و خروج (حضور و غیاب) الكترونیكی به همت بخش انفورماتیک دانشگاه فراهم شد. در این روش دانشجویان گرامی با استفاده از كارت دانشجویی خود تردد خود را ثبت می كنند كه در این صورت امكان ارائه گزارش بصورت لحظه ای روی سیستم مسئول خوابگاه فراهم می گردد.

راه اندازی اتاق مشاوره در خوابگاه دانشجویی خواهران

همه ما غالباً در معرض مشکلات و مسائلی قرار می‌گیریم که به دلیل محدود بودن دانش و تجربیاتمان به همفکری با دیگران نیاز پیدا می‌کنیم. می‌دانید که حتی با ثبات‌ترین افراد نیز گاهی از بحرانهای عاطفی مصون نیستند. تحولات و تغییراتی که در زندگی رخ می‌دهد. مانند قبولی در دانشگاه، ازدواج، دور شدن از خانواده و دوستان، بیماری و از دست دادن آنهایی که دوستشان داریم. گاهی ما را دچار اضطراب، تردید، نگرانی، تعارض و حتی بحران می‌سازد.لازم به ذکر است هنگام سازش با محیطی جدید و تجربه‌ای نو، داشتن احساسات فوق تا حد طبیعی است اما اگر این احساسات منفی از حد طبیعی بیشتر شود، می‌تواند باعث کاهش تمرکز آرامش و سلامت جسم و روان گردد.

در همین راستا و طبق فرمایش امام علی (ع)  كه می فرمایند: هیچ پشتیبانی همچون مشاوره نیست. اداره خوابگاه خواهران زیر نظر معاونت دانشجویی با همكاری مجدانه سركار خانم ملاتقی اقدام به تشكیل اتاق مشاوره جهت استفاده دانشجویان نموده است. در این اتاق دانشجویان از یك مشاور متخصص و یك مددكار اجتماعی مجرب بهره خواهند برد.

در زیر به برخی از توانایی مشاور و مددكار اشاره می شود:

1- توانایی تجزیه و تحلیل و شناخت مسائل و مشکلات و استنتاج مطالب .
2- برخورداری از فکر خلاق و نوآور .
3- توانایی برای تجربه کردن یا احساس نمودن همه هیجانات آدمی نظیر غم، امید ، احساس خوشبختی ، صمیمیت .
4- توانایی سخن گفتن در جمع و ایراد سخنرانی در حضور دیگران .
5- توانایی تصمیم گیری در مواقع بحران .
6- توانایی تحمل انتقاد ، تحقیر، خشم و بی اعتنایی مددجو .
7- توانایی ایجاد ارتباط مناسب با دیگران و بیان منظور و مطالب خود به طرف مقابل.

نتیجه انتخابات شورای صنفی-رفاهی

اولین دوره انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشگاه صنعتی قم، در مورخه 28 آذر 91 برگزار گردید.نتیجه انتخابات به شرح زیر می باشد.

نام ونام خانوادگی کاندیدا

تعداد آراء

ابراهیم  بهرامیان پرچکوه

مرتضی  جعفری

سهیل  داوری دولت آبادی

محمدرضا  رفیعی کرکوندی

مهدی  روستا

مهران  صالحی

سیدجمال  میرکاظمی

محمدرضا  یکه فلاح

اعضاء اصلی: مهران صالحی(127 رأی)، مهدی روستا(64 رأی) و محمدرضا یکه فلاح(63 رأی)

اعضاء علی البدل: سهیل داوری دولت آبادی(52 رأی) و سیدجمال میرکاظمی(37 رأی)

نتیجه انتخابات شورای صنفی-رفاهی

یکشنبه سوم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اولین كارگاه ارتقای تحصیلی در دانشگاه

(اولین كارگاه ارتقای تحصیلی در دانشگاه صنعتی قم)

اولین كارگاه ارتقای تحصیلی به همت مركز مشاوره دانشگاه، با حضور مهندس مقدم مدیر طرح و برنامه دانشگاه، با بیش از ده سال سابقه اجرایی در زمینه آموزش و ارتقای تحصیلی  روز دوشنبه20/9/ 91 ساعت 13/30 الی 14/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

وی در ابتدا با اشاره به اینكه جامعه امروز با سرعتی بالا به سمت دنیای فرا صنعتی سوق میابد، گفت:در دنیای فرا صنعتی آموزش به صورت خود آموز انجام می شود.در این بین مهم ترین عامل، افزایش انگیزش فرد است. از جمله راهكارهای افزایش انگیزش تخیل راجع به موفقیت،آرزو كردن آن،تفكر،خواستن،اشتیاق سوزان،امید به خدا و عمل كردن به خواسته هااست و در نهایت موفقیت در چند قدمی شما خواهد بود.

وی عامل دیگر موفقیت و ارتقای تحصیلی را پیش خوانی روزنامه وار و ایجاد سوال در ذهن قبل از تدریس دانست.همچنین برنامه ریزی منسجم،خود آموزی و خود باوری ،نقش كاتالیزورهای موفقیت را بازی  می كنند و مسیر رسیدن به هدف را كوتاه و كوتاهترخواهند كرد.به همین منظور گروه مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی دانشگاه در نظر دارد تا با برگزاری جلسات به صورت نیمه خصوصی و تخصصی برای هر رشته  آمادگی های لازم را به منظور ارتقای تحصیلی دانشجویان برگزار كند.علاقه مندان می توانند،جهت كسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این طرح به واحد مشاوره دانشگاه مراجعه كنند.