اخبار امور پژوهشی

دفتر مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش برگزار می نماید:

هفته ملی پژوهش و فناوری، هفته ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا کلیه ذی نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت های موجود در کشور برای آینده برنامه ریزی بهتر و مهم تری را در دستور کار خود قرار دهند. انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و تجلیل از آن ها و همچنین ایجاد فرصت تعامل بین ذینفعان این حوزه به شیوه های مختلف نظیر برگزاری نمایشگاه، فن بازار، همایش، سمینار، مصاحبه های مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی فضایی را در کشور ایجاد می کند که ضمن ارتقاء شان و جایگاه پژوهش و فناوری، بسترسازی محکمی را برای ادامه راه تقویت و توسعه پژوهش و فناوری که ضامن پیشرفت واقعی کشور و ایجاد ثروت، رفاه و امنیت برای مردم است در ابعاد اجتماعی و فرهنگی فراهم نماید. از سال ۱۳۷۹ به منظور ترويج فرهنگ پژوهش، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري چهارمين هفته آذرماه را با توجه به نامگذاري ۲۵آذرماه به نام روز پژوهش از طرف شوراي فرهنگ عمومي، به نام هفته پژوهش نام نهاد و مسئوليت برگزاري اين هفته را به معاونت پژوهشي اين وزارت سپرد.

اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری:

-         ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح کشور و ارتقای شان و جایگاه پژوهش و فناوری فعالان در این حوزه

-         تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران کشور به تولید بیشتر علم و فناوری و عزت و ثروت ناشی از آن

-         تبیین وضعیت موجود پژوهش و فناوری، روندها و آینده آن در کشور برای افکار عمومی و مسولین و اخذ بازخورد برای هماهنگی و پیشرفت کار

-         شناسایی و عرضه یافته های پژوهش و فناوری

-         بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهش ها و فناوری های توسعه یافته

-         برقراری ارتباط سازنده میان پژوهشگران و فناوران دستگاه های اجرایی و خریداران دستاوردها یا تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت

-         تشویق و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر

-         ارزیابی فعالیت های پژوهشی و فناوری یکساله دانشگاه ها و دیگر مراکز تحقیقاتی

-         افزایش حساسیت و توجه مدیران به فعالیت های پژوهشی و فناوری

هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ با شعار پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهار تورم از روز ۱۹ تا ۲۵ آذر ماه برگزار می‌شود.

اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری در سال 1402 به شرح زیر است:

یکشنبه ۱۹ آذرروز پژوهش، مدرسه و آینده سازان

دوشنبه ۲۰ آذر: روز توسعه بازار محصولات تولید داخل

سه شنبه ۲۱ آذر: روز دانشمندان و سرآمدان علمی پیشران پژوهش و فناوری

چهارشنبه ۲۲ آذر: روز پژوهش و فناوری در خدمت جامعه و صنعت

پنج شنبه ۲۳ آذر: پژوهش، فناوری و اثر بخشی اجتماعی

جمعه ۲۳ آذر: روز علوم انسانی و علوم پایه ارکان توسعه و پیشرفت

شنبه ۲۵ آذرروز پژوهش

در همین راستا دانشگاه صنعتی قم ویژه برنامه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه را در روز  دوشنبه 20/09/1402 ساعت 12:30 الی 14 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می نماید.

از کلیه علاقمندان، اساتید و دانشجویان دعوت بعمل می آید تا در این برنامه شرکت نمایند.

چاپ مقاله عضو هیات علمی دانشگاه در مجله معتبر با ضریب تاثیر بالا
به گزارش دفتر پژوهش دانشگاه صنعتی قم مقاله عضو هیات علمی این دانشگاه در مجله ای معتبر به چاپ رسید.
این مقاله حاصل تلاش مشترک آقای دکتر سعید حسن زاده عضو محترم هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر و گروه برق و قدرت دانشگاه صنعتی قم، با همکاری آقای دکتر حمید کریمی استاد محترم مدعو دانشگاه صنعتی قم می باشد.
مجله Sustainable Cities and Society بدلیل کاربردی بودن، جزو مجلات با ضریب تاثیر بالا (11.7) در حوزه برق و کامپیوتر محسوب می شود.

عنوان مقاله: Cooperative Scheduling and Trading in Sustainable Water-integrated and Networked Energy Systems Incorporating Power-to-gas
لینک مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2210670723006625

چندی پیش هم مقاله با مشخصات ذیل و با ضریب تاثیر بالا توسط این دو عزیز به چاپ رسیده بود:

عنوان مقاله: Optimal-sustainable multi-energy management of microgrid systems considering integration of renewable energy resources: A multi-layer four-objective optimization
مجله: Sustainable Production and Consumption
IF=12.1