اخبار ارتباط با صنعت

دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب رتبه 13 کشوری در برگزاری دوره های مهارت افزایی سال 1400 گردید

یکشنبه چهاردهم آذر 1400 ساعت 10:7 ق ظ

طبق گزارش سالانه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب رتبه 13 کشوری در برگزاری دوره های مهارت افزایی سال 1400 در بین ۷۷ دانشگاه، پژوهشگاه و مرکز آموزش عالی گردید. با وجود شیوع ویروس کرونا در دو سال اخیر به همت انجمن های علمی دانشجویی و دفتر ارتباط با صنعت برگزاری دوره های مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی قم روند مطلوبی داشته است. پایش دوره های مهارت افزایی جهت تربیت نیروی متخصص موثر و کارآمد و متناسب با نیازهای بازار کار از طریق تعاملات مناسب دانشگاه و صنعت انجام شده است. از جمله اقدامات موثر دفتر ارتباط با صنعت که در سالجاری در راستای برگزاری دوره های مهارت افزایی انجام شده می توان به موارد ذیل اشاره کرد: تدوین شیوه نامه اجرایی طرح اینترنشیپ با برخی از صنایع استان است که توانسته زمینه اشتغال حین تحصیل دانشجویان را همراه با آموزش های لازم توسط صنایع برای دانشجویان فراهم نماید. با اخذ موافقت شورای آموزش دانشگاه دوره های ۲۴ ساعته استاندارد مهندسی با هدف آشنایی دانشجویان با استانداردهای مرتبط با رشته خود بصورت رایگان ویژه ۲۹۰ نفر از متقاضیان واحد کارآموزی در تابستان ۱۴۰۰ برگزار گردید.