اخبار ارتباط با صنعت

نشست صمیمی معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه با تعدادی از دانشجویان طرح همیار صنعت در کافه صدا

چهارشنبه نوزدهم آبان 1400 ساعت 9:32 ق ظ
این برنامه با حضور دکتر قنبری معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه به همراه گروه کارآفرینی و ارتباط صنعت با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد.
در این جلسه دکتر قنبری معاونت آموزشی و پژوهشی به همراه دکتر راستی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، ضمن بازدید از دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه در ساختمان مدیریت شهرک شکوهیه (کافه صدا، صنعت، دانشگاه، اعتلاء)، درجمع دانشجویان حاضر شدند و به سوالات آنان پاسخ دادند.
دراین مراسم، دکتر راستی گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، شروع کار کافه صدا را تبریک گفته و شکوفایی و رشد اقتصادی را مرهون ارتباط صنعت و دانشگاه دانستند. ایشان در ادامه به بیان مشکلات و موانع اصلی ارتباط صنعت و دانشگاه پرداختند. ایشان افزودند، دوری محل دانشگاه و صنعت یکی از مشکلات اصلی ارتباط صنعت و دانشگاه است که افتتاح دفتر صنعت و دانشگاه در شهرک شکوهیه می‌تواند گام بزرگی در راستای رفع این مشکل باشد. وی گفت با شکل‌گیری این دفتر، شاهد افزایش شناخت دانشگاه و صنعت از یکدیگر و همچنین افزایش توانمندی و اشتغال‌زایی دانشجویان خواهیم بود.
در ادامه دکتر قنبری معاونت پآموزشی و پژوهشی، ضمن تشکر از زحمات و پیگیری های گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، ایجاد دفترارتباط صنعت و دانشگاه در شهرک صنعتی شکوهیه (کافه صدا، صنعت، دانشگاه، اعتلاء) را گامی بسیار مهم و مثبت در جهت ارتباط جامعه و صنعت دانستند. ایشان کافه صدا را پایگاهی در مجموعه صنعتگران دانستند و افزودند این مرکز اولین دفتر دانشگاه در صنعت است و میتواند الگویی برای سایر مراکز دانشگاهی و صنعتی باشد. وی شکل گیری ارتباط دانشگاه و صنعتگران را از اهداف این دفتر دانست وگفتمان سازی در بحث صنعت و دانشگاه به وسیله برگزاری نشست های صمیمی با صنعتگران را از اهداف این دفتر دانست. ایشان وجود این دفتر را کمکی برای ارتباط متخصصین و پژوهشگران و اساتید دانشگاه جهت رفع نیاز های فنی و پژوهشی و ارتقا بازدهی صنایع دانستند.
در ادامه جلسه، پرسش و پاسخ دانشجویان صورت گرفت و دانشجویان سوالات خود را پیرامون اهداف و برنامه های دفتر بیان کردند و به سوالات آنها پاسخ داده شد.