اخبار ارتباط با صنعت

جلسه مجازی دبیرخانه کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه استان قم برگزار گردید

یکشنبه بیست و یکم دی 1399 ساعت 12:15 ق ظ
این جلسه با حضور مشاور محترم استاندار ، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قم و جمعی از مدیران دفاتر ارتباط با صنعت و مدیران استانی برگزار گردید...
جلسه مجازی دبیرخانه کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه استان قم برگزار گردید

این جلسه با حضور:
- مشاور محترم استاندار
- ریاست دانشگاه صنعتی قم
- مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه های استان:
- دانشگاه قم،
- دانشگاه صنعتی قم،
- دانشگاه شهاب دانش،
- دانشگاه آزاد اسلامی،
- دانشگاه جامع علمی کاربردی
- دانشگاه پردیس فارابی
- دانشگاه حضرت معصومه(س)
- دانشگاه پویش
و معاون پارک علم و فناوری استان
- رئیس سازمان بسیج مهندسین استان
- معاون پژوهشی سازمان صمت استان
- نماینده اتاق بازرگانی استان
- مدیر انجمن کنترل کیفیت استان قم
- معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی قم
و مدیر پژوهش دانشگاه برگزار گردید.

از موضوعات مورد بررسی در این جلسه:
۱- پیشنهاد تشکیل گروههای عارضه‌یابی عمومی و تخصصی و همچنین گروه های فناور و توسعه گر برای آینده پژوهی صنایع استان قم و درخواست تاسیس هیئت موسسین جهت تبیین راهکارهای اجرایی و نحوه ورود به صنایع، پایش و نهایتاً ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه.
۲- برگزاری رویداد ریورس پیچ برای شرکت فولاد غرب آسیا که در بازدید اخیر اساتید دانشگاه صنعتی قم مشکلات و نیازهای صنعتی خود را اعلام نموده اند، مقرر گردید نیازهای شرکت از طریق پارک علم و فناوری استان قم برای شرکت های دانش بنیان، از طریق دانشگاه ها برای اساتید هیئت علمی و از طریق سازمان صمت برای صنایع مرتبط ارسال شود تا در جلسه آینده کارگروه صنعت و دانشگاه با حضور استاندار محترم استان قم این رویداد بصورت آنلاین برگزار شود.
3- پیشنهاد آقای دکتر فلاح در مورد تشکیل گروه های اندیشه ورز در موضوع توسعه مشاغل خانگی با همکاری دانشگاه ها و اعضای هیئت علمی با حمایت سازمان بسیج سازندگی
۴- مقرر گردید از طریق درگاه اینترنتی سامانه صدا دانشگاه های استان رزومه صنعتی اساتید خود را جهت ارائه به صنایع استان در این سامانه ثبت نمایند.