اخبار ارتباط با صنعت

یکشنبه بیست و هفتم مهر 1399 ساعت 7:53 ق ظ
این نشست در رابطه با شناخت محورهای همکاری در زمینه راه اندازی مرکز شتابدهی دانشگاه و طرح همیار صنعت برگزار گردید...
جلسه مجازی دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی با دکتر مجید عقلایی مدیرعامل شرکت توسعه بازار سام در رابطه با شناخت محورهای همکاری در زمینه راه اندازی مرکز شتابدهی دانشگاه و طرح همیار صنعت

دکتر مجید عقلایی دارای مدرک دکتری مدیریت کارآفرینی گرایش توسعه کسب و کار جدید از دانشگاه تهران و تحلیل گر بازار فناوری های نوین در این جلسه پیشنهاد دادند در جهت ایجاد فضای فکری دانشجویان و اساتید دانشگاه, استارتاپ ویکندهای تخصصی و آموزش های کارآفرینی همزمان با راه اندازی باشگاه توانمندسازی استارتاپ ها (بتا) برگزار شود و از تیم های منتخب این استارتاپ ویکندها برای ورود به مرکز نوآوری دانشگاه حمایت شود.
در ادامه دکتر راستی ضمن معرفی طرح جدید همیارصنعت محورهای همکاری در زمینه آموزش گروههای تخصصی این طرح را مطرح نمودند که توافقاتی در این زمینه صورت گرفت.