اخبار ارتباط با صنعت

جلسه دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی با مدیرعامل شرکت تپش سبز با حضور اساتید دانشکده مکانیک

یکشنبه بیست و هفتم مهر 1399 ساعت 7:41 ق ظ
شرکت تپش سبز بعنوان کارگزار و معتمد شهردای، سازمان محیط زیست و سازمان نظام مهندسی فعالیت دارد و بعنوان بازوی اجرایی شرکت نیکو تدبیر خدمات محیط زیستی به صنایع می دهد.
دفتر ارتباط با صنعت در راستای اجرای فاز جدید طرح همیار صنعت با حضور اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان در حوزه های ممیزی انرژی فعالیت خواهد نمود و در همین راستا جلسه ای با حضور آقای دکتر صاحبی و آقای دکتر محمدی با شرکت فوق برگزار نمود و مقرر گردید که تفاهم نامه همکاری در حوزه های خدمات محیط زیست و ممیزی انرژی در بخش ساختمان و صنعت منعقد گردد.
بر این اساس شرکت تپش سبز در حوزه ساختمان و شرکت نیکوتدبیر در حوزه صنعت با معرفی پروژه های نیازمند خدمات محیط زیستی و ممیزی انرژی به دانشگاه از ظرفیت علمی اساتید و دانشجویان در قالب طرح همیار صنعت بهره مند خواهد شد.