اخبار تازه ها

دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان قم با رئیس دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه هفتم دی 1395 ساعت 8:22 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سردار مجتبایی فرمانده نیروی انتظامی استان قم با دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم دیدار و گفتگو کرد.
دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان قم با رئیس دانشگاه صنعتی قم
در این دیدار سردار مجتبایی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه دانشگاه صنعتی در پیشبرد اهداف صنعت استان افزود: دانشگاه صنعتی قم در اجرای پروژه های پژوهشی نیروی انتظامی می تواند کمک شایانی داشته باشد.
دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم نیز افزود: تعاملات نسبتا خوبی بین صنعت استان و دانشگاه ایجاد شده است. همچنین برخی ارگان های دولتی نیز اولویت های پژوهشی خود را با دانشگاه در میان گذاشته و صنعت استان نیز  معضلات پژوهشی خود را به دانشگاه واگذار نموده است که با یک برنامه ریزی منسجم در حال رفع این نیازها هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن اشاره به حضور این دانشگاه در نمایشگاه خاتم الانبیاء خاطر نشان ساخت: دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان در این نمایشگاه بسیار مورد توجه مسئولین کشوری به ویژه مسئولین ناجا قرار گرفت. ان شاءالله بتوانیم  در زمینه های مختلف به ویژه علمی و پژوهشی تعاملات موثری را با هم داشته باشیم.