اخبار تازه ها

گروه جهادی آل طه برترین گروه جهادی استان قم

سه شنبه هفتم دی 1395 ساعت 7:59 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: گروه جهادی آل طه ی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در جشنواره شکوه هجرت و مالک اشتر عنوان موفق ترین و برترین گروه جهادی استان قم را به خود اختصاص داد.
گروه جهادی آل طه برترین گروه جهادی استان قم
طی برگزاری مراسمی با حضور سایر گروه های جهادی، سردار غلامرضا احمدی فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) با اهدای لوح تقدیر از گروه جهادی آل طه ی  دانشگاه صنعتی قم تقدیر و تشکر کرد.
در بخشی از متن لوح تقدیر گروه جهادی آل طه آمده است:
در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط فرماندهی سپاه امام علی بن ابی طالب در وضعیت و عملکرد سال  1395گروه جهادی آل طه مفتخر به کسب رتبه موفق ترین گروه جهادی در ششمین جشنواره استانی مالک اشتر می باشد.
شایان ذکر است  از جمله  فعالیت های این گروه با حضور در روستای تنگه آبادان و روستای چمن گلین شهرستان گیلان غرب استان کرمانشاه در نوروز و تابستان 1395 به شرح ذیل می باشد:
لوله کشی آب منازل کل روستای چمن گلین، 2 هزار متر سیمان کاری و ایزوگام سقف منازل، ساخت 3 عدد سرویس بهداشتی در منازل روستا، ارائه طرح توریستی و گردشگری در راستای اقتصاد مقاومتی، برگزاری کلاس های فرهنگی در مقاطع سنی کودک و بزرگسال، برگزاری برنامه های مذهبی، زیبا سازی روستاها ، تعمیرات مدارس روستاها و...