آیین گرامیداشت روز دانشجو با حضور شهردار قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم مراسم بزرگداشت روز دانشجو، با حضور دکتر فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم، در دانشگاه صنعتی قم برگزار گردید. در این آیین که با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود، مسئولان دانشگاه و میهمانان بر نقش بی‌بدیل جنبش دانشجویی در پیشرفت علمی و امیدآفرینی در کشور تأکید کردند.

دکتر قنبری، رئیس دانشگاه صنعتی قم، در آغاز این مراسم با تبریک روز دانشجو و خوشامدگویی به شهردار و هیأت همراه، به تبیین نقش و رسالت کنونی دانشجو پرداخت. وی با اشاره به شرایط ویژه کشور، بر ضرورت نگاه آینده‌نگر و حرکت رو به جلو تأکید کرد و بیان داشت: در جنگ اخیر، دستاوردهای علمی و پژوهشی از مهم‌ترین فاکتورهای پیروزی ما بود که با تکیه بر جنبش دانشجویی و علمی کشور به آن دست یافتیم.

رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: دانشجو باید آینده‌نگر باشد و از علم بهره‌مند شود؛ به گونه‌ای که علاوه بر فعالیت‌های سیاسی، فعالیت‌های پژوهشی را نیز با قوت دنبال کند.

دکتر قنبری، وظیفه اصلی دانشجو و نهاد دانشگاه را «امیدآفرینی» خواند و تصریح کرد: امیدآفرینی موجب خلع سلاح دشمن می‌شود و نگاه بیدار و نقاد دانشجو به جامعه می‌تواند هرگونه کاستی را جبران کند.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با گرامیداشت روز دانشجو، بر اساس فرمایش‌های امام خمینی(ره) و حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بر دو اصل «عزت» و «ذلت» تأکید کرد. وی گفت: ما زیر یوغ سلطه نمی‌رویم.

دکتر محبی با بیان آرزوی توفیق برای دانشگاه صنعتی قم، اظهار داشت: امیدوارم این دانشگاه که پشتوانه صنعت قم است، طوری پیش رود که به پشتوانه‌ای برای استان و کشور تبدیل شود و گامی در جهت رفع مشکلات کشور بردارد.

پیش از سخنرانی میهمان ویژه، نمایندگانی از تشکل‌های دانشجویی فعال در دانشگاه صنعتی قم  و سایر دانشگاه های استان به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پرسش‌های خود در خصوص مسائل ملی، استانی و دانشگاهی پرداختند.

دکتر فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم، به عنوان میهمان ویژه این مراسم، با تبریک روز دانشجو و تقدیر از مسئولان دانشگاه برای برگزاری این آیین، جایگاه دانشجو را جایگاهی «ویژه» توصیف کرد. وی خطاب به دانشجویان گفت: شما باید به عنوان چراغ‌های هدایتگر جامعه از جایگاه خود استفاده کنید.

شهردار قم در ادامه به پرسش‌ها و موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی پاسخ داد و به گفت‌وگو با آنان پرداخت.

در پایان این مراسم از فعالان دانشجویی نیز تقدیر به عمل آمد