اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی

از دانشجویان علا قمند به کاندیدا شدن در انتخابات شورای صنفی دانشگاه دعوت می شود جهت اطلاع بیشتر از شرایط عضویت و ثبت نام ، حداکثر تا تاریخ 91/3/3 به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه نمایند.

تاریخ و مکان برگزاری انتخابات متاقباً اعلام خواهد شد.

اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی

دوشنبه یکم خرداد 1391 ساعت 0:0 ق ظ
سامانه پورتال دانشجویی در سایت صندوق¬رفاه دانشجویان افتتاح شد.

سامانه پورتال دانشجویی در سایت صندوق­ رفاه دانشجویان افتتاح شد.

آدرس سایت صندوق­ رفاه :                       www.swf.ir

در حال حاضر دانشجویان محترم در این سامانه می توانند علاوه بر مشاهده مشخصات فردی و اطلاعات تحصیلی، اقساط وامهای خود را به صورت الکترونیکی پرداخت نمایند.

نام کاربری و کلمه ی عبور : شماره ی ملی می باشد.

نکته : فرمت نام کاربری و کلمه عبور همراه با - است.

مثال : 1-111111-111

پس از ورود به سامانه ، تغییر کلمه عبور جهت استفاده از سایت الزامی می­باشد.

با تشکر- اموردانشجویی

اطلاعیه مهم  وام مسکن

اطلاعیه مهم  وام مسکن   تاریج اطلاع رسانی: 91/2/27

ویژه دانشجویان روزانه­ی غیر بومی و غیرخوابگاهی که منزلی در قم برای اسکان اجاره نموده­اند.

متقاضیان وام مسکن دانشجویی درصورت دارا بودن شرایط ذیل می­توانند درخواستهای خود را حداکثر تا تاریخ 1391/3/6 به اموردانشجویی دانشگاه ارائه نمایند.

شرایط لازم:

1. عدم سکونت در خوابگاههای دانشگاه
  2. ارائه اصل و کپی اجاره­نامه محضری به نام شخص دانشجو یا ولی ایشان مبنی بر اجاره مسکن در قم (بدیهی است صحت سند و اطلاعات آن استعلام خواهد شد.)
  3. ارائه مدارک کاملی جهت تشکیل پرونده وام به همراه فرم درخواست وام

لازم به ذکر است تا کنون اعتبار مربوط به وام مسکن در نیمسال دوم سال جاری از سوی صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ابلاغ نشده است، لذا ارائه درخواست به معنای اخذ قطعی وام نخواهد بود.

نکته : بدیهی است به مدارک ارائه شده بعد از تاریخ فوق و یا مدارک ناقص و یا با اطلاعات غلط و یا مخدوش ترتیب اثری داده نخواهد شد.

با تشکر- اموردانشجویی

اطلاعیه مهم وام مسکن

یکشنبه سی و یکم اردیبهشت 1391 ساعت 0:0 ق ظ
کلاس تقویتی ریاضی1 و فیزیک 1

دانشجویان شاهد و ایثارگر که تمایل به شرکت در کلاسهای تقویتی ریاضی 1 (استاد فرمانی) و فیزیک 1 (استاد دانش) دارند، جهت ثبت نام حداکثر تا روز سه شنبه 91/2/12 به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

کلاس تقویتی ریاضی1  : شنبه ها ساعت 12 الی 13:30

کلاس تقویتی فیزیک 1 : یکشنبه ها ساعت 17 الی 19:30