اخبار دانشکده برق و کامپیوتر

آیین نامه پروژه و پیش پروژه

سه شنبه یازدهم اسفند 1394 ساعت 10:57 ق ظ
اخذ پیش پروژه (صفر واحد)بعنوان پیش نیاز پروژه کارشناسی برای تمامی دانشجویان الزامی می باشد...
- اخذ پیش پروژه (صفر واحد)بعنوان پیش نیاز پروژه کارشناسی برای تمامی دانشجویان الزامی می باشد.
- استادراهنمای پروژه باتوجه به میزان پیشرفت پروژه می تواندنسبت به قبول یا ردپیش پروژه اقدام نماید و درصورت رد،مجددا برای اخذپروژه بایدپیش پروژه گذرانده شود.
- درصورت رد پیش پروژه ،دانشجو موظف به اخذ مجدد پیش پروژه می باشد و به ازای هربار اخذ مجدد پیش پروژه یک نمره ازنمره نهایی پروژه کارشناسی کسرمی گردد.
- دانشجوموظف به ارایه دفاعیه پروژه درتاریخ های مصوب گروه یا دانشکده می باشدو درصورت عدم رعایت بازه زمانی تعیین شده به هردلیل ،یک نمره ازنمره نهایی پروژه کسر می گردد.
-حداکثرتاریخ دفاع ازپروژه برای نیمسال اول تا آخربهمن ماه وبرای نیمسال دوم تاآخرمهرماه می باشد .
- فقط پروژه های ساخت به صورت مشترک،قابل اخذ می باشد و حداکثرنمره برای پروژه های گردآوری شده(بدون شبیه سازی وساخت) 16می باشد.
- تمـــــدید پروژه امکان پذیر نــمی باشد.دانشجویان می توانند درصورت تایید استادراهنما (بارعایت قوانین آموزشی)درخواست تبدیل پروژه به پیش پروژه رانمایند.
- اخذپیش پروژه پس از گذراندن 85واحد امکان پذیر می باشد