اخبار ارتباط با صنعت

دیدار دکتر قنبری معاون آموزش و پژوهش دانشگاه با مشاور استاندار و مسئول دبیرخانه کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه
این جلسه با حضور دکتر روشن چشم مشاور محترم استاندار و مسئول کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه ، مهندس بخشی مدیر پژوهش استانداری و دکتر قنبری معاون آموزش و پژوهش دانشگاه ، دکتر طالبی مدیر پژوهش دانشگاه و دکتر راستی مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم روز چهارشنبه 21 خرداد 99 در استانداری قم برگزار شد.
در این جلسه راهکارهای گسترش ارتباط موثر صنعت و دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد برگزاری جلسه کارگروه ارتباط صنعت و دانشگاه با حضور دانشگاههای استان و دستگاههای دولتی استان در دستور کار دانشگاه صنعتی قم قرار گیرد.
دکتر قنبری در این جلسه عنوان کردند: در سال جهش تولید اساتيد دانشگاه با توجه به تخصص و دانش خود جهت حل مشكلات صنایع استان اعلام آمادگی می نمایند.