اخبار امور آموزشی

سمینار نظم در آشوب به همت دانشکده علوم پایه

چهارشنبه شانزدهم مهر 1393 ساعت 2:10 ب ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه :اولین سمینار از دوره سمینارهای دانشکده علوم پایه به سرپرستی دکتر ملاتقی روز دوشنبه 93/7/14 در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار شد.
دکتر لطیفی در این سمینار با موضوع نظم در آشوب به توضیح مواردی نظیر: نظم در منظومه شمسی،آشوب در معادلات دیفرانسیل،پدیده بال پروانه،نگاشت استاندارد برای سیرهای تناوبی پرداخت که مورد استقبال اساتید و دانشجویان حاضر قرار گرفت. همچنین در پایان، به 3 نفر از شرکت کنندگان در این سمینار هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.
شایان ذکر است دکتر ملاتقی سرپرست دانشکده علوم پایه ، هدف از برگزاری این دوره از سمینارها را که شامل 15 سمینار در زمینه های مختلف ریاضی ، فیزیک و شیمی می باشد را تقویت بنیه علمی دانشجویان و ترویج هر چه بیشتر امور آموزشی و پژوهشی در دانشگاه صنعتی قم دانست.وی افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این دوره از سمینار ها تا پایان آذر ماه ادامه داشته و دوره بعدی سمینارهای با رویکردی متفاوت و به زبان فارسی و انگلیسی برگزار خواهد شد.