اخبار امور آموزشی

تذکرات مهم برگزاری امتحانات

سه شنبه بیستم دی 1390 ساعت 0:0 ق ظ
تذکرات مهم برگزاری امتحانات

تذکرات مهم برگزاری امتحانات:

1-با توجه به برگزاری امتحانات مطابق شماره صندلی، لازم است دانشجویان مطابق شماره صندلی های اعلام شده در محل مربوط به خود مستقر شوند.

2- همراه داشتن کارت دانشجویی معتبر  الزامی می باشد.

3- دانشجویانی که همزمان دو امتحان دارند، لازم است جهت هماهنگی نیم ساعت قبل از شروع امتحان به آقای جلودار مراجعه نمایند.

4- پیشنهاد می شود از آوردن تلفن همراه به دانشگاه در ایام امتحانات خودداری نمایید، زیرا مشاهده تلفن همراه حتی به صورت خاموش در زمان برگزاری امتحان تخلف محسوب شده و مطابق آیین نامه برخورد خواهد شد.در صورت نیاز به ساعت در زمان برگزاری امتحان، قبل از امتحان نسبت به تهیه یک دستگاه ساعت مچی اقدام نمائید.

5- همراه داشتن هر گونه جزوه، یادداشت، زیر دستی، ماشین حساب قابل برنامه ریزی، کاغذ، چک نویس و ... به جز موارد مشخص شده توسط استاد در برگه سؤال ممنوع می باشد.

6- پاسخنامه بدون امضاء دانشجو، مهر امتحانات و امضاء مراقب بدون اعتبار می باشد، لذا دانشجویان دقت نمایند برگه پاسخنامه آن ها مهر و امضاء شود.

7- به همراه داشتن ماشین حساب شخصی برای هر دانشجو در زمان برگزاری امتحانات ضروری بوده و دانشجویان مجاز به استفاده از ماشین حساب دانشجویان دیگر نمی باشند.

8- دانشجویان گرامی می توانند شماره های صندلی خود را یک روز قبل از هر امتحان در قسمت اخبار آموزشی دانشگاه مشاهده نمایند.

9- توزیع شماره صندلی ها به صورت زیر است:

از شماره 1- 169  سالن آمفی تئاتر

از شماره 170–247 کلاس 107