اخبار امور آموزشی

اعلام زمان شروع کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1400

چهارشنبه پنجم آبان 1400 ساعت 12:39 ق ظ
تاریخ شروع کلاس های دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال 1400 از شنبه مورخ 1400/08/08 می باشد. لذا کلیه دانشجویان عزیز از این تاریخ با استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس lms.qut.ac.ir با نام کاربری شماره دانشجویی و رمز ورود کدملی (با صفر اول یا بدون صفر اول امتحان کنید) وارد سامانه مجازی دانشگاه شده و از این طریق سر کلاس حضور پیدا کنید. در صورت داشتن مشکل برای ورود به سامانه مجازی می توانید با شماره دانشگاه به داخلی 217 تماس گرفته و مشکل خود را حل نمایید.
توجه مهم: انتخاب واحد دانشجویان ورودی جدید را دانشگاه برای شما انجام خواهد داد. لذا دانشجویان دروس انتخاب واحد شده خود را در پرتال دانشجویی(سامانه ERP در قسمت فرم تثبیت) و سامانه آموزش مجازی با هم مقایسه نمایند و در صورت نبود درسی در سامانه آموزش مجازی می بایست، با داخلی 217 آقای موسوی تماس گرفته و تا اضافه شدن درس مذکور (در سامانه مجازی) پیگیری نمایند.