کانون های فرهنگی و هنری

کانونهای فرهنگی هنری

كانونها به منظور پاسخگویی به نیازهای متنوع و رشد خلاقیت های فرهنگی دانشجویان، سامان بخشیدن به خواسته ها وتلاشهای خود انگیخته فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویان، حمایت و هدایت این گروه از فعالیت ها در جهت نیل به ارزش های متعالی اسلامی، ارتقاء سطح همكاری جمعی و بسط و تعمیق فرهنگ مشاركت در امور دانشگاهها، تأسیس و تقویت نهادهای مدنی و غیر دولتی و قانونمندی حوزه فعالیت های فرهنگی دانشجویان بر اساس ضوابط مندرج در آئین نامه کانون ها در دانشگاهها فعالیت می نمایند.

کانون های فرهنگی دانشجویان نهادهایی دانشجویی هستندكه در قالب ضوابط آیین نامه مربوطه در زمینه هایی از قبیل : دینی و مذهبی (قرآن و عترت، اسلام شناسی، نماز و نیایش، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب) ادبی، فیلم و عكس، موسیقی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، فرهنگ و اندیشه ( مطالعات فرهنگی ، گفت و گوی تمدنها ، ایرانگردی و جهانگردی و...) واجتماعی ( محیط زیست ، آسیب های اجتماعی ، امداد و هلال احمر ...) فعالیت می نمایند.

حداقل سه نفر از دانشجویان علاقمند به فعالیت فرهنگی که دارای شرایط لازم باشند می توانند به عنوان هیئت موسس ، تقاضای خود را مبنی بر تشکیل کانون در یکی از زمینه های مذکور به مدیر فرهنگی ارائه کنند.

هر یک از دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه محل فعالیت کانون می توانند مطابق آیین نامه به عضویت کانون در آیند و در چهارچوب اساسنامه کانون به فعالیت بپردازند. حد اقل تعداد اعضاء جهت فعالیت یک کانون 15 نفر است .

اعضای شورای مرکزی کانون متشکل از پنج عضو اصلی و دو عضو علی البدل با برگزاری انتخابات مجمع عمومی کانون و از میان اعضای دارای شرایط لازم برای مدت یک سال مطابق اساسنامه کانون انتخاب می شوند .

دانشگاه صنعتی قم 5 کانون فرهنگی فعال دارد که اسامی آنها به شرح زیر می باشد :

کانون قرآن و عترت،کانون هلال احمر،همیاران سلامت،ققنوس و خیریه نیکان