جلسه کمیسیون دانشجویی استان قم به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم، جلسه کمیسیون دانشجویی استان روز دوشنبه با حضور دکتر حیدری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری قم، جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان و نمایندگان دانشگاه‌ها، در محل سالن جلسات دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر حیدری ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش، بر ضرورت توجه به حل مسائل دانشجویی و دانشگاهی در سطح استان تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه‌ها نقش محوری در توسعه علمی و فرهنگی دارند و باید در تصمیم‌گیری‌های استانی جایگاهی فعال و اثرگذار داشته باشند.

وی با اشاره به ظرفیت فرصت‌های مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت، خواستار گسترش و بهره‌مندی بیشتر دانشگاه‌ها از این امکان شد و ابراز امیدواری کرد که در آینده جلسات کمیسیون دانشجویی با حضور نمایندگان و معاونان محترم وزارت علوم برگزار گردد تا پیگیری مسائل با هم‌افزایی ملی و استانی سرعت گیرد.

در ادامه این نشست، دکتر جعفر قنبری رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن خوش‌آمدگویی به مدعوین محترم و تسلیت ایام عزاداری ماه محرم، بر اهمیت نقش دانشگاه‌ها در حفظ انسجام فرهنگی و اجتماعی جامعه تأکید کرد.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به پیروزی غرورآفرین جبهه مقاومت در جنگ ۱۲ روزه اخیر، این موفقیت را نشانه‌ای از ایستادگی و مقاومت ملت‌های آزادی‌خواه دانست و گفت: بی‌تردید، حمایت پدرانه مقام معظم رهبری همواره پشتوانه ملت ایران در مسیر عزت، استقلال و پیشرفت بوده است.

این جلسه با ارائه نقطه‌نظرات نمایندگان دانشگاه‌ها و بررسی مسائل جاری در حوزه دانشجویی استان ادامه یافت و مقرر شد موارد مطرح شده در دبیرخانه کمیسیون جهت پیگیری‌های لازم ثبت و جمع‌بندی گردد.

100