یادواره شهید طهرانی مقدم و شهدای دانشجوی استان قم در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه : یادواره شهید طهرانی مقدم و شهدای دانشجوی استان قم به همت بسیج دانشجویی با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه ،جناب آقای مرتضایی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم و برادر گرامی شهید روز سه شنبه 93/9/4 در سالن همایش های شهید آخوندی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
دکتر آخوندی ضمن خوشامدگویی به مدعوین گرامی ،بسیج را یکی از مولفه های قدرت ایران دانست و افزود : آنچه باعث فراگیر شدن بسیج و فرهنگ بسیجی در ایران شده است ،فرهنگ ایثار و شهادت می باشد.
وی در مورد رشادت های شهید طهرانی مقدم اذعان داشت: این شهید بزرگوار عمق استراتژیک خاک ایران را افزایش داد. این شهید بنیان‌گذار واحد توپخانه و موشکی ایران بود و از آنجایی که در ابعاد مختلف عملیاتی و صنعت دفاع موشکی توانست ظرفیت بی‌بدیل و توانایی مقهور کننده را به ثمر برساند به پدر موشکی جمهوری اسلامی ایران ملقب شد.
وی افزود: قدرت بازدارندگی و دفاع موشکی جمهوری اسلامی ایران مهم‌ترین هدیه و دستاورد شهید تهرانی مقدم به سپاه و نظام بود.
دکتر محمد طهرانی مقدم نیز به تشریح ویژگی های شخصیتی شهید حسن تهرانی مقدم پرداخت و اظهار داشت: خانواده ما از زمان انقلاب درگیر مبارزه با رژیم طاغوت بود، و بعد از آن هم در راستای ارزش‌ها و آرمان‌های نظام اسلامی حرکت کردیم، همه افتخار ما این است که دو شهید تقدیم این نظام و مردم عزیز کشورمان کرده‌ایم.
  
وی خاطرنشان کرد: با شروع جنگ تحمیلی من، علی و حسن با هم به جبهه رفتیم، علی به نیروهای شهید چمران پیوست، حسن هم به لشکر ۲۵ کربلا رفت و هم که در جهاد خود کفایی سپاه مشغول شد.
 
وی یادآور شد: حسن ویژگی‌های شاخصی داشت که همه کسانی که با او در ارتباط بودند به این امر گواهی می‌دهند، همه فعالیت‌های او مسجد محور بود، او در هر جایگاهی که قرار می‌گرفت افراد متخصص و متعهد را در کنار یکدیگر جمع می‌کرد و مدیریتش حرف نداشت.