مراسم گرامی داشت سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت مجازی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ، دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری ، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در مراسم مجازی گرامی داشت سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و گرامی داشت دهه بصیرت و میثاق با ولایت گفت: شهادت سپهبد قاسم سلیمانی در دهه بصیرت و میثاق با ولایت حوادث گذشته را به ما یادآوری می کند. یکی از مناسبتهای این ایام، قیام 19 دی سال 1356 در قم و سایر شهرهای کشور بود که این فعالیتهای منجر به پیروزی انقلاب و تحول بزرگی در کشور شد. همچنین حماسه عاشورایی 9 دی 1388 از دیگر مناسبتهای این ایام است و منجر به شکست یک توطئه استکباری که علیه نظام اسلامی بود، شد که این روز هم از ایام الله است. از دیگر مناسبتهای این دهه می توان به تظاهرات مردم انقلابی کشور بعد از اغتشاشات دی ماه 1396 اشاره کرد.
وی افزود: سال گذشته عملیات تروریستی برنامه ریزی شده توسط آمریکای جهانخوار منجر به شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شد. البته شهادت این اولیا الله همانند حیات شان زمینه سازآبیاری درخت تنومند انقلاب اسلامی و محور مقاومت علیه استکبار جهانی شد.تکریم این فرمانده جبهه مقاومت که مقام معظم رهبری به درستی از آن به عنوان بدرقه جهانی تعبیر کردند ومردم حضور بی سابقه و حماسی در صحنه داشتند.
رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: امروز که استکبار جهانی در غالب جنگ رسانه ای، اقتصادی، ترور دانشمندان و نخبگان این سرزمین در صدد ایجاد چالش و اختلال در جریان انقلاب است، تلاش مجاهدانه و حرکت برای تحقق چشم اندازهای علمی و اقتصادی کشور ضروری است.