به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به اینکه رشته رئولوژی از رشته های نوین در ایران می باشد ، با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اولین بار در ایران به منظور فعالیت گسترده تر در این رشته با برگزاری انتخابات در اولین مجمع عمومی انجمن رئولوژی ایران ، هیات مدیره این انجمن تعیین گردید.
طی برگزاری انتخابات در سالن همایش های دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر دکتر جعفر خادم زاده یگانه از اساتید هیات علمی گروه پلیمر دانشگاه صنعتی قم به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره انجمن رئولوژی ایران انتخاب شد.
انجمن رئولوژی ایران با فعالیت در زمینه هایی چون صنایع پلیمر، رنگ، شیمیایی و نساجی، صنایع غذایی و دارویی،نفت گاز و پتروشیمی، نانوفناوری، فیزیک کاربردی و زیست فناوری، صنایع خودرو، ساختمان و هوافضا می تواند گام موثری را در پیشبرد اهداف علم و فناوری ایران داشته باشد.