امروز : سه شنبه بیست و ششم تیر 1403
حوزه ریاست

حوزه ریاست


گروه تشکیلات و بهبود روش‌ها

ـ گروه تشکیلات و بهبود روش‌ها

  • بررسی و مطالعه به منظور طراحی ساختار تشكیلاتی دانشگاه متناسب با برنامه ها و سیاستهای كلان و روزآمد و كار آمد نمودن آن با هماهنگی مدیریت متبوع .
  • تهیه , تنظیم و ارائه پیشنهاد تبدیل , حذف و ارتقاء پستهای سازمانی به مراجع ذیربط و پیگیری اقدامات مربوطه در چهارچوب ضوابط ذیربط و با هماهنگی مدیریت متبوع .
  • تهیه و تنظیم شرح وظایف واحدها و پستهای سازمانی و نیز بازنگری در شرح وظایف تدوین شده در صورت لزوم و ابلاغ شرح وظایف به واحدهای ذیربط جهت اجراء با هماهنگی مدیریت متبوع .
  • بررسی ، مطالعه و تهیه و تدوین طرحهای لازم در زمینه های تحول و نوسازی اداری نظیر : مهندسی مجدد ماموریتها ، روشها ، سیستمها و ..... و ارائه به مدیریت متبوع .
  • بررسی ، مطالعه و انجام مطالعات مستمر در خصوص نارساییها و مشكلات مربوط به سیستمها ، فرایندها و برنامه ریزی جهت اصلاح و بهسازی آنها با هماهنگی مدیریت متبوع .
  • تهیه و تدوین شاخصها و استانداردهای انجام کار با استفاده از مطالعات کارسنجی و اندازه گیری کار و زمان .
  • بررسی و مطالعه در زمینه اصلاح روشهای انجام کار ( عمومی ، مشترك و اختصاصی ) با هماهنگی مقام مافوق و ارائه به مراجع ذیربط جهت تصویب و ابلاغ به واحدهای ذیربط جهت اجرا.

 

جهش تولید با مشارکت مردم
امام جواد - علیه السلام - فرمود:
مَنْ زارَ قَبْرَ عَمَّتی بِقُمْ، فَلَهُ الْجَنَّتهُ. هركس قبر عمّه ام ـ حضرت معصومه سلام الله علیها ـ را با علاقه و معرفت در قم زیارت كند، أهل بهشت خواهد بود.
«كامل الزیارات، ص 536، ح 827»
هان! ای مردمان! علی را برتر بدانید، که او برترین انسان از زن و مرد بعد از من است... هرکه با او بستیزد و بر ولایتش گردن ننهد نفرین و خشم من بر او باد
خطبه ی غدیریه
حضرت امام هادی (ع):
شکرگزاری از نعمت، از خود نعمت بهتر است چون نعمت متاع دنیای فانی است و لکن شکر، نعمت جاودانه آخرت است.
(بحارالانوار، ج75، ص 365؛ تحف العقول، ص 483)
پیامبر خدا (ص) می فرمایند :
مَن سَعی عَلی عِیالِهِ فی طَلَبِ الحَلالِ فَهُوَ فی سَبیلِ اللّه ِ؛ هركس در جست و جوی حلال، برای گذران زندگی خانواده اش بكوشد،[تلاشِ] او در راه خدا است.
كنز العمّال : 4 / 12 / 9252 . 
امام سجاد(ع) فرمودند:
رَأیتُ الْخَیرَ كُلَّهُ قَدْ اجْتَمَعَ فی قَطْعِ الطَّمَعِ عَمّا فی أیدی ‌النّاسِ. همه خوبی ها را در بریدن طمع از آنچه در دست مردم است دیدم.
(بحارالأنوار، ج52، ص2)
امام صادق(ع) می‏ فرمایند:
مَن كَسِلَ عَن طَهورِهِ وصَلاتِهِ فَلَیسَ فیهِ خَیرٌ لِأَمرِ آخِرَتِهِ ، ومَن كَسِلَ عَمّا یُصلِحُ بِهِ أمرَ مَعیشَتِهِ فَلَیسَ فیهِ خَیرٌ لِأَمرِ دُنیاهُ ؛  هر كس در طهارت و نمازش سستی كند ، خیری در كار آخرتش نباشد و هر كه در سامان بخشی به گذران زندگی اش سستی ورزد ، خیری در كار دنیایش نباشد .
الكافی : 5 / 85 / 3
امام سجاد(ع) فرمودند:
قالَ الاْمامُ عَلیّ بنُ الْحسَین، زَیْنُ الْعابدین (عَلَیْهِ السَّلام) : نَظَرُ الْمُؤْمِنِ فِی وَجْهِ أخِیهِ الْمُؤْمِنِ لِلْمَوَدَّهِ وَالْمَحَبَّهِ لَهُ عِبادَه. امام سجاد(ع) فرمود: نظر كردن مؤمن به صورت برادر مؤمنش از روی علاقه و محبّت عبادت است.
تحف العقول: ص 204
امام رضا (ع)می‏ فرمایند:
هر کس اندوه و مشکلی را از مومنی برطرف نماید، خداوند در روز قیامت انـدوهش را از قلبش برطرف می سازد
(اصول کافی، ج ۳، ص ۲۶۸)
گالری دانشگاه