امروز : یکشنبه یازدهم شهریور 1403

دیدار جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله علوی گرگانی

دوشنبه بیست و یکم بهمن 1392 ساعت 3:6 ب ظ
هدف امام خمینی (ره) فقط و فقط زنده نگه داشتن اسلام بوده است نه رسیدن به حكومت و منصب
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:به مناسبت سی و پنجمین فجر شكوهمند انقلاب اسلامی،هیئت رئیسه،اساتید و كاركنان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم روز دوشنبه92/11/21 با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله علوی گرگانی دیدار كردند در ابتدای دیدار دكتر سید محمد هادی مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه ضمن تسلیت به مناسبت وفات حضرت معصومه(س) و گرامی داشت یوم الله 22 بهمن، به گزارش اجمالی از پیشرفت های چشمگیر دانشگاه به ویژه جذب نیروهای متخصص برای دانشگاه و اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)در دانشگاه پرداخت.

در ادامه آیت الله العظمی علوی گرگانی ضمن تقدیر و تشكر از حضور اساتید و كاركنان دانشگاه و تسلیت به مناسبت وفات شهادت گونه كریمه اهل بیت به اهمیت این روزهای پر شكوه اشاره كردند.

ایشان افزودند: قیام امام خمینی(ره) به خاطر زنده كردن اسلام ناب محمدی بوده است نه رسیدن به حكومت و منصب.وحدت،مقاومت واستقامت مردم ایران موجب وفور نعمت در كشورمان است.ایمان و ولایت مداری ملت ما ركن پیروزی در مقابل دشمنانمان می باشد.آنچنان كه دشمنان ما از ترس به ترور دانشمندان هسته ای روی آورده اند.

آیت الله علوی گرگانی نقش دانشگاه های كشورمان را بسیار مهم دانستند. ایشان اذعان داشتند:اساتید ما باید مروج علم و انقلاب باشند.به همین دلیل است كه دانشگاه های ما با دانشگاه های خارج از ایران قابل قیاس نیست.

در پایان ایشان افزودند:ملت مسلمان ایران آنچنان فهیم هستند كه دلیلی برای تبلیغ و دعوت به راهپیمایی در روز 22 بهمن وجود ندارد.چرا كه به صورت خود جوش در این روز بزرگ حماسه خواهند آفرید.