اخبار امور تربیت بدنی

برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه صنعتی قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مسابقات ورزشی به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه ویژه کارکنان و اساتید در سه رشته تیر اندازی با تفنگ بادی، تنیس روی میز و دارت در دو بخش آقایان و خانم ها برگزارشد.در مسابقه تیراندازی در بخش آقایان که با حضور ۴۱نفر برگزار شد، آقایان عبدالله بیکایی ، فرامرز رضایی پویا و حسن فرهادی و در قسمت اساتید دکتر مصطفی طالبی، دکتر محسن نجفی و دکتر محسن محمدی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند. درمسابقه تیراندازی خانم ها که با حضور ۱۲ نفر از بانوان برگزار شد، خانم ها الهه درویش زاده، عاطفه تیموری  و نفیسه سوهانیان به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.در رشته دارت در بخش آقایان که با حضور۳۷ نفر برگزار شد، آقایان صادق دارابی، یوسف ملکی و محسن نصیری و در قسمت اساتید دکتر فریبرز زارعی، دکتر میثم یادگارو دکتر سعید حسن زاده و در بخش بانوان ، خانم ها شهین محمودی ، مونا گشتاسبی  و معصومه  کاشفی به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.در رشته تنیس روی میز در بخش آقایان به ترتیب اسماعیل توکلی و دکتر مرتضی جیریایی و فرامرز رضایی پویا و در قسمت خانم ها به ترتیب فاطمه هنگی و فاطمه بید آبادی و نفیسه سوهانیان مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه چهارم بهمن 1401 ساعت 10:47 ق ظ