اخبار امور تربیت بدنی

درخشش دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی قم در رشته شطرنج

دوشنبه چهارم اردیبهشت 1402 ساعت 9:15 ق ظ
 برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه صنعتی قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مسابقات ورزشی به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه ویژه کارکنان و اساتید در سه رشته تیر اندازی با تفنگ بادی، تنیس روی میز و دارت در دو بخش آقایان و خانم ها برگزارشد.در مسابقه تیراندازی در بخش آقایان که با حضور ۴۱نفر برگزار شد، آقایان عبدالله بیکایی ، فرامرز رضایی پویا و حسن فرهادی و در قسمت اساتید دکتر مصطفی طالبی، دکتر محسن نجفی و دکتر محسن محمدی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند. درمسابقه تیراندازی خانم ها که با حضور ۱۲ نفر از بانوان برگزار شد، خانم ها الهه درویش زاده، عاطفه تیموری  و نفیسه سوهانیان به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.در رشته دارت در بخش آقایان که با حضور۳۷ نفر برگزار شد، آقایان صادق دارابی، یوسف ملکی و محسن نصیری و در قسمت اساتید دکتر فریبرز زارعی، دکتر میثم یادگارو دکتر سعید حسن زاده و در بخش بانوان ، خانم ها شهین محمودی ، مونا گشتاسبی  و معصومه  کاشفی به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.در رشته تنیس روی میز در بخش آقایان به ترتیب اسماعیل توکلی و دکتر مرتضی جیریایی و فرامرز رضایی پویا و در قسمت خانم ها به ترتیب فاطمه هنگی و فاطمه بید آبادی و نفیسه سوهانیان مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه چهارم بهمن 1401 ساعت 10:47 ق ظ
درخشش دانشجوی کاراته کار پسر در مسابقات منطقه 4 کشور

سه شنبه بیست و هفتم دی 1401 ساعت 9:41 ق ظ
درخشش تکواندوکاران دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه هفتم دی 1401 ساعت 9:13 ق ظ
 آغاز مسابقات انتخابی کارکنان دانشگاه صنعتی قم
همزمان با فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقات انتخابی کارکنان دانشگاه صنعتی قم، آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ این مسابقات در چهار رشته: تیراندازی ، دارت ، تنیس روی میز و فوتبال دستی در دو بخش بانوان و آقایان وبا رعایت دستور العمل های بهداشتی در حال برگزاری است. لازم به ذکر است نفرات برتر این دوره از مسابقات به مسابقات المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان اعزام خواهند شد.

آغاز مسابقات انتخابی کارکنان دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه بیست و چهارم اسفند 1399 ساعت 11:13 ق ظ
از کرونا نترسید، مقاومت بدنتان را بالا ببرید!

_ قوی ترین حریف #کرونا چیست؟

+ یک متخصص تغذیه، ویروس کرونا را یک حریف قوی دانست که در مقابل دستگاه ایمنی ضعیف پیروز می‌شود و اضافه کرد: اگر کمبود وزن یا سابقه کاهش وزن ناگهانی نداریم و اصول تغذیه سالم چهار وعده‌ای را رعایت می‌کنیم، می‌توانیم نگران دستگاه ایمنی بدنمان در مقابل کرونا نباشیم

+ تغذیه نادرست دستگاه ایمنی را ضعیف می‌کند. از جمله افرادی که دستگاه ایمنی بدن آنان دچار مشکل می‌شود، افراد کم وزن و نحیف هستند.

از کرونا نترسید، مقاومت بدنتان را بالا ببرید!

دوشنبه بیست و پنجم فروردین 1399 ساعت 10:42 ق ظ
اولین دوره بین المللی روش تحقیق بر مبنای نظریه داده بنیاد
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم برگزار می نماید:

صفحه 1 از 5 | از رکورد 1 تا 15 | از مجموع : 64