درتاریخ 14اردیبهشت مسابقه آشپزی به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی در خوابگاه خواهران برگزار گردید.
در این مسابقه که 10گروه از دانشجویان خوابگاهی در آن حضور داشتند، شرکت کنندگان در محیطی گرم و صمیمی هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.
معیار امتیاز دهی :
✅ظاهر و تزیین(زیبایی بصری و نحوه چیدمان)
✅خلاقیت و نوآوری(ترکیب خاص مواد و روش پخت خاص)
✅طعم و مزه(مزه ها،کیفیت مواد اولیه،چاشنی ها)
✅پخت و تکنیک آشپزی(مهارت در پخت یکدست غذا)
✅هماهنگی اعضای بشقاب(تناسب بافت و رنگ و طعم)
✅زمان پخت.
در پایان سرکار خانم حاتمی داور مسابقه سه گروه برتر را بر اساس معیارهای اعلامی معرفی کردند.
🥇گروه اول: سرگروه خانم هدی ساکی
🥈گروه دوم:سرگروه خانم پریا حبیبی
🥉گروه سوم:سرگروه خانم زهرا زندی
#هفته_خوابگاهها
#شور_و_نشاط
#مرکز_مشاوره_سلامت_و_سبک_زندگی
#کانون_همیاران_سلامت_جسم_و_روان